2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو خودم پولامو احتیاج دارم قرعه کشی شرکت کردم یا وام گرفتم یا یه چیزی قسطی خریدم باید پول جمع کنم س ...

من خیلی کم زبونم متاسفانه. ولی این یک سلیطه ای که دومی نداره 

خدا بهت صبر بده 

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
😢

تا الان چقدر بهت بدهکاره

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
تا الان چقدر بهت بدهکاره

قبلیا رو پس داده ولی به سختی. یکبار ازش پول میخواستم بیرون بودیم رفت دم باجه کارت به کارت کنه منم به شوخی گفتم شماره کارتمو بخونم برات خندید ولی نزد 😑 آخه آدم به این رو داری خودت از رو میری خجالت میکشی ولی خودش نه

بايد بگى دو تومن ديگه ارزش اون موقع رو نداره ولى بگيرى هم بد نيست بازم

تازه اون موقع پولم ۵ میلیون اینا بود میخواستم ی انگشتری چیزی بخرم ولی دو میلیونو دادم گفتم با ۳ میلیون چیزی نمیتونم بگیرم همونم همینطوری تو دستم خرج شد 

مامان دوتا دخمل ناز 😍