2777
2789
عنوان

جاااااااری

213 بازدید | 15 پست

جاری من خودشو همه کاره میدونه هم خونه مادرشوهرم هم وقتی خونه ما میاد 

همیشه میگه اینکارو بکن اونکارو بکن خودشو صاحبخونه میدونه همیشه  

خیلی دوستدارم جوابشو جوری بدم که دعوا نکنم ولی خودش بفهمه که کمتر حرف بزنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه مادرشوهرت ک ولش کن بذار رییس بازی در بیاره شمام مثل مهمون بشین سرجات

ولی خونه خودت اگه خاست دستور بده و فلان،بهش بگو قربون دستت،صابخونه شمایی. چارتا لیوان چایی بیار برامون. یا شام فلان چیز بذار...

اگه اعتراض کرد بگو اخه ی جوری حرف میزنی انگار شما صابخونه ای ما مهمون...😁جلو بقیه هم بگو ک خجالت بکشه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
نه اصلا همچین روحیه ای نداره چرا باید بیاد خونه من بمن بگه شما بخوریم یا نخوریم

عزیزم می‌دونی بهترین کار اینه که وقتی اومد دستور بده اینجوری کن اینجوری نکن با ی حالت تحقیرآمیز نگاهش کن و محل نده کار خودت انجام بده قولت میدم ساکت میشه 

یا یک بار بگو مثلا فلانی  (اسم یکی دیگه از اقوامتون که شبیه خودش هست رو بیار) بگو تو کار کردم دخالت می‌کنه بگو  خیلی بدم میاد و...