2777
2789
عنوان

ببینید شوهر احمقم باز چیکار کرد

442 بازدید | 45 پست

شوهر احمقم بازحماسه آفرید.....

بی شعور

یکی از آشناهاشون معجون عسل و گرمیجات میفروشه و واتساپ استوری وتبلیغ میکنه برای کارش

آقاهه ساعت 7ونیم داشت استوری اینارو میذاشت

ومیگفت برای تقویت قوای جن.سی وغیره

شوهرم بهش پیام داده

فلانیاستارو استوری کردی

حش.ریمون کردی!!!! 

حالا برم زنمو بیدارکنم؟

آقاهه هم گفته بیدارش کنی بالگدمیزنه تو شکمت

شوهرم میگه آره بابا این دیوونه ست

من تحمل میکنم!!!

وووای چه چیزا که تو چتشون ندیدم و تو ویس هاشون نشنیدم

به آقاهه میگفت سلیطه ست ومن ازش میترسم!!! 

آقاهه هم مسخره ش میکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم بی عقلهاحمقهبی شعوره چیه این مرد

خصوصی ترین چیزها ر. چرا برای ایشون تعریف کرده 😬😬

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

واچراابروخودشوبرده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

والا مردای ما نمیان راجب زناشون بگنمردای شما بی غیرتنجمع نبند

اتفاقا منم میخواستم بگم عجیبه در مورد زنش گفته .ولی بی عقلی در مورد جنبه های دیگه منظورم بود 

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...