2777
2789
عنوان

بخورم یانه؟

125 بازدید | 7 پست

بچها اگه خدابخاد فرداعصرحرکت میکنم طرف مشهد وپسفرداصبح میرسم انشاالله . حوالیه موعدپریودمه و ازصبحی دردهای خفیف دارم اقدام برای بارداری هم هستم ومنتظرباردارشدنم! خب شرایط عادی که باشه منتظرمیمونم تا خون ببینم بعد جوشونده بخورم! اما الان شرایط طوریه که بخاطر این درد خفیف پری یابایدجوشونده بخورم پری بیاد یا احتمال اینکه مشهدناخواسته باجون نجس برم زیارت زیادمیشه!  اخه برا اولین بار کاپ گذاشتم ومتوجه اومدن پری نمیشم . پدهم نمیشه بذارم اونجا اصلا نمیخام اذیت شم

تو اقدامی به نظر من قرصم نخور فقط بذار که ببینی چی میشه اگر جوشانده یا قرص بخوری به مشکل میخوری قبل از بارداری مثل  دردهای قبل از پریودی عادیه قبل اینکه مشخص بشه حامله هستی یا نه مثل موقع پریود بشی درد و کمردرد داری به نظرم صبر کن پد بزار نهایتاً

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا چی بگم شاید درد لانه گزینی باشه... اول یه بی بی چک بزن...

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی
تو اقدامی به نظر من قرصم نخور فقط بذار که ببینی چی میشه اگر جوشانده یا قرص بخوری به مشکل میخوری قبل ...

پد رو الان تا حداقل پسفردامیتونم بذارم اما مشهد دیگه باپیاده رویه زیاد میسابم! . حق باشماست حداقل تاپسفردا برسم اونجا پد میذارم وجوشونده نمیخورم 

با اینکه جوشوندمشون و منتظر سردشدنشونم نمیخورم🥺 . امیدوارم اگه خبری نیست سریع پری بیاد وبتونم باخیا ...

ان شاالله به حق علی حامله هستی...

کاربریم بالاخره برگششت😍🙈    با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه رو نمیدم ....