2777
2789

سلام من امروز ۱۳ روز پریود نشدم روز هشتم بی بی چک زدم منفی بود ولی تا حالا پریود نشدم همیشه مرتب پریود میشدم پاپ اسمیرم دو ماه پیش دادم که گفت مشکلی ندارم ولی دیروز تا حالا احساس میکنم عفونت گرفتم خارش دارم آزمایشات هورمونی و پرولاکتینم دادم که خوب بودن فقط تیروئیدم کم‌ کار بود که یک ماه دارو خوردم رفت لب مرز پر کاری منم دیگه نخوردم هر موقع بی بی چک زدم همیشه درست بود حالا ممکنه باردار باشم یا یه مشکلی برام بوجود اومده 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

اگه واکسن بدی از عوارض واکسنه

من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسنیم ک🥺 منم اینجوری شدم یبار رفتم ازمایش خون منفی بود رفتم سونو کیست تخمدان داشتم 3و 6دهم سانتی د ...

آخه من یه بار که کیست داشتم نمی‌دونستم که کیست دارم پنج ماه همش عقب نیفتاد ولی خیلی که نیفتاد عقب ده روز بود 

بیبی چک خیلی بش اعتباری نی بعدم بعضی مارکا خوب نیست من هر سری چنتا مارک میگیرم چند روز پشت هم میزنم& ...

آخه پارسال که باردار بودم لکه لانه گزینی داشتم اگه تا جمعه پریود نشدم شنبه میرم دکتر دیگه بی بی چک نمیخرم من هر موقع بی بی چک خریدم درست بودن حالا دیگه نمی‌دونم 

آخه پارسال که باردار بودم لکه لانه گزینی داشتم اگه تا جمعه پریود نشدم شنبه میرم دکتر دیگه بی بی چک ن ...

ن خب من یه سکه رو هزار بار بندازم پشت بیاد هزارو یکمین بار هم صد درصد باید پشت بیاد؟ بیبی هم تقریبا همینه

ولی حالا خود دانی

من همش عقب می افتاد میگفتم طبیعیه اینا ولی اون سری ک رفتم سونو 3هفته بیشتر شد

ن ببخشید همش پریود منم عقب میفتاد اشتباه نوشتم تا پنج ماه کیست داشتم ولی خیلی که عقب میفتاد ده روز بود البته دو سال پیشم یه بار ۱۳روز عقب انداختم روز چهاردهم پریود شدم شما در حال اقدامی چند سال ازدواج کردی