2777
2789
عنوان

چی باعث میشه پریود نشیم تو رو خدا راهنمایی کنید 🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 46 پست
و دکتر هم نرفتی؟؟ ن تنبلی تخمدان داری شدید  به نظرم همین امروز یه نوبت بزن

دوسال پیش رفنم گفت تنبلی خفیف دازی ویتامین ای بخور.دیگ نرفنم.پول بیاددستم حتما میرم

رسیده پیری ام قبل از جوانی....تمام ارزوها بر دلم ماند....قصه انجاست که شب بودو هوا ریخت بهم من انقدر درد کشیدم که خدا ریخت بهم جرم تو یک نفر بودو آن یک نفر با تو سر تو و یک نفر کل جوانیم ریخت بهم. یه روزم نوبت منم میشه و برم پشت بومو بی پله بیام پایین.منم همون دختری که زیر فشار مشکلات زندگی کمرم شکسته پاهام تو مسیر تاول زدن مغزم له شده قلبم خط انداخته چشم و دلمم خونی ولی منو ببینی لبخند به لبمه صدای خندم خییلیارو اذیت میکنه  و کم نمیارم🙃❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسال پیش رفنم گفت تنبلی خفیف دازی ویتامین ای بخور.دیگ نرفنم.پول بیاددستم حتما میرم

یه دکتر درست حسابی برو  بعدم ذخیره تخمکاتم چک کن نمیدونم اسم دقیقش چیه   شاید اون کم باشه اقوام ما اینجوریه حتی ای وی اف هم ک میکنه حامله نمیشه

چرا متولد ۸۱ هستم

هم سنیم چرا حرف مردم؟ من سال دیگه اقدام میکنم 🥰😍 20سالم ک کامل بشه میرم دکتر ازمایشو اینا میدم اول بعدم کلی کتاب یاد داشت کردم که بخونمو اینا هر وقت دکتر گفت بدنم اماده هست اقدام میکنم🥺😍

اگه حامله بودی تگم کن تو تاپیکت بهم بگو... باشه؟ البته اون موقع انقد ذوق داری یادت نی دیگه😂😍

باشه عزیزم اگه باشه میام بهت میگم 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
هم سنیم چرا حرف مردم؟ من سال دیگه اقدام میکنم 🥰😍 20سالم ک کامل بشه میرم دکتر ازمایشو اینا میدم اول ...

من استرسیم خوب من پنج سال ازدواج کردم دختر عمم همسن من دوتا بچه داره 

واااا کجا مگه زندگی میکنید ن بابا زوده هنو خودتو پیر بچه میکنی خشم بچه میخوری چکار به موقع همه چی هم ...

والا این قد میپرسن و میگن فلانی دوتا داره همسن تو خیلی سال ازدواج کردید چون خواهرمم ۲۲سالشه بچه نداره  هیچ مشکلی هم نداریم بخاطر این دلم میسوزه کسی نیست که یه ذره درک داشته باشه ما از یکی از روستا های فریدونشهر اومدیم اصفهان خیلی از هم ولایتی هامون همین جا زندگی میکند دختر سیزده ساله شوهر میدن

والا این قد میپرسن و میگن فلانی دوتا داره همسن تو خیلی سال ازدواج کردید چون خواهرمم ۲۲سالشه بچه ندار ...

ای بابا🥺 ناراحت شدم واست 🙂

برو دکتر خب دیگه چاره چیه🥺 انشالله خدا زودی یه نینی بذاره تو بغل

ای بابا🥺 ناراحت شدم واست 🙂 برو دکتر خب دیگه چاره چیه🥺 انشالله خدا زودی یه نینی بذاره تو بغل

میگم همه آزمایشات رو کامل انجام دادم هورمونی عکس رنگی همه چیز شوهرم همه آزمایشاتی که براش نوشتن انجام داده خواهرمو همینطور البته شوهر خواهرم واریکوسل داشت عمل کرد خوب شد منم پارسال خودم بدون دکتر یا دارو باردار شدم ولی سقط شد میگم دلم میسوزه که سالمیم خدا باید شانس بده زنداییم تنبلی تخمدان داشت خیلی زود حامله شد سقطم نشد ولی ما که سالمیم پیش هر دکتری رفتیم گفتن سالمیم پناه بر خدا البته پارسال استرس رو ول کردم زدم به بی‌خیالی که باردار شدم ولی از دوباره استرس گرفتم توکل بر خدا هرچی بالاسری بخواد 

میگم همه آزمایشات رو کامل انجام دادم هورمونی عکس رنگی همه چیز شوهرم همه آزمایشاتی که براش نوشتن انجا ...

استرس خیییلییی تاثیر داره بزن ب در بیخیالی چرا اخه استرس داری درکت نمیکنم درخواست دوستی بدم قبول میکنی؟؟ 

استرس خیییلییی تاثیر داره بزن ب در بیخیالی چرا اخه استرس داری درکت نمیکنم درخواست دوستی بدم قبول میک ...

باشه بده قبول میکنم