2777
2789
خداروشکر تا کم سن بودن از شرایط سخت بیرون اومدین 

ببین سختیام هنوزم هست ، ولی من فوکوسم رو داشته هامه

داشتم میگفتم به یه دوستم

گفتم فکر کن اومدی توی طبیعت یه غروب زیبا رو داری تماشا میکنی جلوی پاتم یه عالمه آشغال ریخته 

گفتم سعی کن اون منظره ی قشنگو ببینی و از غروب دل انگیز لذت ببری

حواستو به آشغالا نده، که فرصتو از دست میدی

منم فوکوسم آوردم رو داشته هام و دلخوشیام،خودمو قوی میکنم

میدونین خب برای شما بچه هاتون دلیل این هستن که نباید کم بیارین اما کسی که دلیلی نداره چی؟

باید دلیل بسازی، ببین اگه بچه هام نبودن واسه ی خودم میجنگیدم، اگه خودم مهم نبودم پدر مادرمو هدف قرار میدادم، حتی من به خاطر مادربزرگمم تلاش کردم تا خوشحال باشم که اونم از دیدن خوشحالی من خوشحال باشه، باید خودت اول یه هدف واسه زندگیت مشخص کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خوبه بلاخره یکی هم از شادی و سختی زندگی کنار هم گفت انگیزه برای زندگی آینده با همین مثبت اندیشی ...

اینا رو کسی به من یاد نداد، من بچه ی بزرگ و نوه ی بزرگم و دوروبریام خیلی ساده بودن برعکس خانواده ی شوهرم، ولی من با آزمون و خطا سعی کردم راه درست پیدا کنم 

ببین سختیام هنوزم هست ، ولی من فوکوسم رو داشته هامه داشتم میگفتم به یه دوستم گفتم فکر کن اومدی توی ...

خب آدم که همیشه نمیتونه قوی باشه یه وقتاییم کم میاره

اون منظره هه هست اما گاهی اینقدر آشغالهای جلو پات زیاد میشن که دیگه نمیتونی منظره رو ببینی

ولی در کل موافقم با شما،یه وقتایی مثل امشب کم میارم اما سعی کردم جا نزنم

ایشالا شما هم موفق باشین تو راهی که در پیش دارین🤍

خب آدم که همیشه نمیتونه قوی باشه یه وقتاییم کم میاره اون منظره هه هست اما گاهی اینقدر آشغالهای جلو ...

میفهممت، من اوایل انقدر شبا با گریه میخوابیدم که همیشه رو بالشتیام لک میشد، شبا بالشتم خیس بود شوهرمم مسسسست خواب

واقعا مشکلات زیادی داشتم اگه بشین دونه دونه بشمارم واقعا تعجب میکنی که چرا موندم اصلا

خب به خاطر بچه هام تصمیم گرفتم بمونم ولی نه اینکه بسوزم و تحمل کنم، فکر میکردم ، خیلی فکر میکردم به شرایطم و از کوچکترین فرصتا استفاده میکردم از کوچکترین امکانات برا اینکه رشد کنم برا اینکه یه مادر قوی بشم، البته که استرس و غصه خوردنای اون زمان منو مریض کرد ولی سعی میکنم بش فکر نکنم و حسمو خوب کنم

اینا رو کسی به من یاد نداد، من بچه ی بزرگ و نوه ی بزرگم و دوروبریام خیلی ساده بودن برعکس خانواده ی ش ...

درسته تجربه ش خیلی سخته ولی مسیر آینده رو هموارتر میکنه

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................