2777
2789
عنوان

وقتی شوهرتون سرش تو گوشیه چیکار می کنید؟ 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 35658 بازدید | 157 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همسرت حتما خیلی دوستت داره که بهت چیزی نمیگه، چون اگه من جای اون بودم و کسی به گوشیم نگاه میکرد واقع ...

کار اداری هست

صحبتاش با همکاراشه

منم تمام مدت که خیره نمیشم

بالاخره حرفاشم‌می شنوم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

دقیقا 

کاری هست 

برای همین مشکلی نداره

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

کار اداری هست صحبتاش با همکاراشه منم تمام مدت که خیره نمیشم بالاخره حرفاشم‌می شنوم

در کل، هر چیزی هم باشه وقتی که به گوشیش نگاه میکنی و همش ازش سوال میپرسی احساس محدود بودن و میکنه و میری رو مخش 

از دوست به یادگار دردی دارم                                              کان درد به صد هزار درمان ندهم.                                                                           "مولانا"
من س همین موضوع گتک خوردم،رفتم خونه بابام

سر چی ؟

گوشی شو نگاه کردی ؟

والا همبن جا گفتن به همش می ریزم یا ازش میگیرم

منم اون کارا رو بکنم هر واکنشی ممکنه بده

من هروقت بشینم پیشش گوشیشو میزاره کنار تا نگاه نکنم رمز گوشیش هم ندارم اصلا

عزیزم حتما زیره نظر داشته باشش🤣همسرت مشکوک میزنه کمک خواستی ما هستیم یه شبه بالاسرشیم😌

با اینکه داستانه منو بد نوشتی ولی تو،هنوز همون خدای خوبه منی🥲
کاری هست  برای همین مشکلی نداره

میدونم عزیزم منم خیلی دوست دارم وقتی پیشم هست سر کنم تو گوشیش اون مشکلی نداره حتی میگه بیا خودت جوابشون بده😂😂ولی واقعا رو مخم هست ی جورایی الرژی دارم به گوشیم نگاه کنن حتی اگر چیزی نداشته باشه

ولی خب تو هم حق داری حوصلت سر میره بنظرم به جای سرک تو گوشی شیطنتای دیگه کن😂😂میدونی که منظورم چیه؟

هعب 
در کل، هر چیزی هم باشه وقتی که به گوشیش نگاه میکنی و همش ازش سوال میپرسی احساس محدود بودن و میکنه و ...

ازش سوال نمی پرسم

چقدر سخت می گیرید 

آدم پشیمون میشه از تاپیک همبنطوری برای سرگرمی زدن

میدونم عزیزم منم خیلی دوست دارم وقتی پیشم هست سر کنم تو گوشیش اون مشکلی نداره حتی میگه بیا خودت جواب ...

میکنم 😅 اینجا با سانسور نوشتم خب

شایدم واسه همین اوکی هست

نمیدونم

من یه بار این کارو کردم دستمو گرفت انداخت رومبل تاجون داشتم قلقلکم دادم تا به گوه خوردم افتادم 

از همین جابدنم گر گرفت 😬😬😬😬

من یکی دستمو بگیره احساس خفگی میکنم دیگه چه برسه به قلقلک

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
ازش سوال نمی پرسم چقدر سخت می گیرید  آدم پشیمون میشه از تاپیک همبنطوری برای سرگرمی زدن

مگه تاپیک نزدی که بقیه نظر بدن؟ 

پس باید آماده ی روبرو شدن با نظرات مختلف رو داشته باشی. بعدشم من حقیقت رو گفتم همین 

از دوست به یادگار دردی دارم                                              کان درد به صد هزار درمان ندهم.                                                                           "مولانا"