2777
2789
نه صبر کن معمولا چند وقت طول می کشه حدود دو سه هفته صبر کن اگه تاثیر نکردحتما باید عوض بشه. 

تا چند وقت تو بیداری نمیخوره؟ 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود 
دارو دارم میدم. تا 4 ماه اینجوری بود بعد خوب شد؟ 

بچه اولم‌اره، بعدا شیر خودمو راحت خورد تا ۲۲ ماهگی شیر دادم.ولی دومی تو خواب هم متوجه میشد و نمیخورد، فکر میکردم از طعمش خوشش نمیاد ولی وقتی میدوشیدم بهتر از شیرخشک‌میخورد، اوایلش بخاطر ریفلاکس نمیخورد بعدا هم انگار به شیشه عادت کرده بود. الانم کامل شیرخشکی شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه اولم‌اره، بعدا شیر خودمو راحت خورد تا ۲۲ ماهگی شیر دادم.ولی دومی تو خواب هم متوجه میشد و نمیخورد ...

یعنی امکان داره دختر منم نخوره شیرمو دیگه؟ من شیردادنو دوست دارم😢

دارو نمیدادی؟ 

یعنی امکان داره دختر منم نخوره شیرمو دیگه؟ من شیردادنو دوست دارم😢 دارو نمیدادی؟ 

چرا دارو هم دادم ، اولش بخاطر ریفلاکس تو خواب میخورد ولی چون به شیشه عادت کرده بود هر کاری کردم دیگه تو خواب هم نخورد، چند ماه تلاش کردم و نشد، بیخیال شدم دیگه.

اگه میخوای شیر خودتو بخوره مقاومت کن و شیشه نده بهش، من به اولی شیشه ندادم اونم به شیر خودم وابسته شد ولی این نه. هر چند الان راضی ام خداروشکر

چرا دارو هم دادم ، اولش بخاطر ریفلاکس تو خواب میخورد ولی چون به شیشه عادت کرده بود هر کاری کردم دیگه ...

من با قطره چکون میدم شیرخشکو. اومپرازول و شیرخشک بهش یبوست داده چکار کنم