2777
2789

سلام

بچها کسی هست مال استان اصفهان باشه

دانشگاه برا ارشد کافی نتی برام انتخاب رشتمو نزده

الان نتایج اومده خیلی ناراحتممم (نوشته بدون انتخاب رشته)

خواستم بپرسم رشته روانشناسی پیام نور یا ازاد فرقی نداره هرگرایشیشم که باشه فرق نداره

بدون کنکور میتونم ثبت نام کنم یا ن؟؟؟😭😭😭

خواهش میکنم برا قبول شدن ازمون استخدامی امسال‌برام دعا کنید خسته شدم دیگه بخدا من مطمینم معلم خوبی میشم😔...✨❤️ممنون.      باز دارم تلاش میکنم برا ازمون۴۰۱ من خیلی به دعاهای شما اعتقاد دارم و‌میدونم چقد دلاتون پاکههه و به تلاش و پشتکار خودمم ایمان دارم. پس یه روزی میام تایپیک میزنم بالاخره معلم شدم اون روز از حس خوبم براهممممتون میگم و ارزوی داشتن همچین حسی رو براتون ازته دل میخوام❤️
جوابا اومده؟؟

اره

خواهش میکنم برا قبول شدن ازمون استخدامی امسال‌برام دعا کنید خسته شدم دیگه بخدا من مطمینم معلم خوبی میشم😔...✨❤️ممنون.      باز دارم تلاش میکنم برا ازمون۴۰۱ من خیلی به دعاهای شما اعتقاد دارم و‌میدونم چقد دلاتون پاکههه و به تلاش و پشتکار خودمم ایمان دارم. پس یه روزی میام تایپیک میزنم بالاخره معلم شدم اون روز از حس خوبم براهممممتون میگم و ارزوی داشتن همچین حسی رو براتون ازته دل میخوام❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احتمالا این چند روز ثبت‌نام با سوابق تحصیلی هم بیاد  گوش به زنگ باشید

برا ارشد چنین شرایطی هست؟