2777
2789
عنوان

مامانا پوشک گرفتن بچه

312 بازدید | 36 پست

سلام..مامانا دخترم سه سالشه یک ماهه پوشکو دارم ازش میگیرم.البته پوشک تنشه اما توش جیش و پی پی نمیکنه میگه جیش دارم و میاد دسشویی..‌

اما گاهی نمیگه جیش یا پی پی میکنه پوشکش میخواستم ببینم طبیعیه؟یعنی چقدر میکشه بچه یااد بگیره خودشو خیس نکنه...

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشتباه کردی پوشکش و گذاشتی تو تنش بمونه واسه من تو یه ماه بچه از پوشک گرفتم از همون روز اول صبح که بیدار شد پوشک نبستم گفتم اگه بگی دوسش دارم بهت جایزه میدم هر ده دقیقه میبردمش دستشویی جیش میکرد بهش یه جایزه میدادم بعد یه دمپایی ما هم گرفتم و گذاشتم توی دستشویی خیلی ذوق داشتم هر سری که جیش داشت میبردمش دستشویی کیف میکرد

خیلی دخترت بزرگه کامل وردار پوشکو چند روز حواستو جمع کن بهش خودشو کثیف نکنه  دیگه نمیکنه 

پسرم از ۱۸ ماهگی پوشک روزانه نکردم فقط شبها میکنم الان ۲۲ ماهشه اصلا پوشک نمیکنم بعضی وقتها هواسم نباشه خودشو خیس میکنه ولی همیشه میگه که دستشویی داره 

جدیدا یاد گرفته وقتی پی پی داره میگه دشوو🤩🤩🤩🤩

برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی 

پوشاک شو به نظر من از تنش در بیار اگه تو خونت جیش کرد ایرادی نداره دعواش نکن بزار بدون استرس درس یاد بگیره یکماه چه چیزی نیست بعضیا تا یک سال طول میکشه فقط باید اعصابت آروم باشه

خودش باید اراده کنه باهاش حرف بزن گاهی که بریم جیش؟ ببین من رفتم جیش کردم من پوشک ندارم و ... این ...

عادی شده براش قشنگ میگه.اما گاهی نه

اشتباه کردی پوشکش و گذاشتی تو تنش بمونه واسه من تو یه ماه بچه از پوشک گرفتم از همون روز اول صبح که ب ...

نمیذاشتم تنش بمونه که الان کل خونه نجسات شده بود.