2777
2789
عنوان

بخیه شکم،عکس

737 بازدید | 11 پست

مامانم عمل لاپاراسکوپی فتق شکم کرده الان  بخیه هاش این شکلی شده

ب نظرتون بخیه ش کشیدنیه یا جذبی؟ عفونت ک نکرده؟

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر نگفت؟

من لاپاراسکوپی داشتم دو ماه پیش کشیدنی بودن بخیه هام 

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
دکتر نگفت؟ من لاپاراسکوپی داشتم دو ماه پیش کشیدنی بودن بخیه هام 

ن چیزی نگفته ک بره پیشش، مامانمم انقدر میترسه ک بره بخیه رو بکشه همش میگه جذبیه

سر چند روز بخیه رو کشیدین گلم؟

۷ روز 

کوچکترین دردی نداره

اگه جذبی نیست باید کشیده شه عفونت میکنه میچسبه به گوشت بعد درد داره کشیدنش

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
۷ روز  کوچکترین دردی نداره اگه جذبی نیست باید کشیده شه عفونت میکنه میچسبه به گوشت بعد درد دار ...

ممنونم عزیزم

دوست عزیز  اینم حدیث درباره نجس بودن سگ  تاپیک که در این باره بود بسته شد مخصوصا برای شما فرستادم که میگی حدیثی نیس 

روایت نجس بودن سگ: "أَنَّهُ سَأَلَ أَبَا عَبْدِ اللَّهِ (ع) عَنِ الْکَلْبِ فَقَالَ رِجْسٌ نِجْسٌ لَا یُتَوَضَّأْ بِفَضْلِهِ وَ اصْبُبْ ذَلِکَ الْمَاءَ وَ اغْسِلْهُ بِالتُّرَابِ أَوَّلَ مَرَّةٍ ثُمَّ بِالْمَاءِ"؛ از امام صادق‌(ع) دربارۀ سگ سؤال شد. آن‌حضرت فرمود: نجس است. آب نیم‌خوردۀ سگ را دور بریزید و با آن وضو نگیرید، ظرف آب را ابتدا با خاک و سپس با آب بشویید.

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

[QUOTE=250636383][/QUOTEدوطرفه عمل کرده؟دوران نقاهتش چقد طول کشید؟منم داشتم دو طرفه فعلا یکیو عمل باز کردم دو روزه ولی جاش خیلی درد میکنه جای بخیه اش هم بدشکله،بخیه اش کشیدنیه 

[QUOTE=250636383][/QUOTEدوطرفه عمل کرده؟دوران نقاهتش چقد طول کشید؟منم داشتم دو طرفه فعلا یکیو عمل با ...

۴۰ روزی طول کشید، بله کشیدنی بود، .