2777
2789
عنوان

اتفاقای ترسناکی که برام میفته😥🔞

780 بازدید | 80 پست

کنار خونمون ی خونه بزرگ قدیمی هس نصف خونه ریخته چن سالیه هیچکس توش زندگی نمیکنه، ازوقتی خانواده ای ک توش زندگی میکردن رفتن(ی پیرزنی هم توش زندگی میکرد ک خودش و جدش طلسم و اینا بلد بودن خیلیاا میومدن پیشش واس فا**لـ و ایناا) این اتفاقاا واسم میفته،،، خیلی از خوابایی ک میبینممم تعبیرر میشهه(خواب دیدم خالم حاملس صبح ک از خواب بیدار شدم یعنی هنوز از تخت پایین نیومده بودم مامانم گف خالت حاملس). چن سال پیش هم خواب بدی دیدم ک تا چن روز نمیتونستم تنهایی برم دسشویی. دوسه ماه ی بار خواب میبینم چنتا جن افتادن دنبالمم ولم نمیکنن. هرشب ساعت دو ک میشه صدای پا میاد ک یکی تو حال خونمون راه میره فقط من میشنوم. چ تو خونه تنها باشم چ ن احساس میکنم یکی داره نگام میکنه. بختکی میشم اصن از جام نمیتونم تکون بخورم در حینی ک فلج خواب بهم دس میده یکی مدام صدام میکنه و ب پا و دستم و همجام دست میزنه. مدام سایه سیاه میبینم و حتی چن مدته سفید. دائم صدای مامانمو میشنوم ک داره صدام میکنه ولی مامانم میگه من نیستم. گاهی وقتا هم یکیی واسه نماز صبح بیدارم میکنه میگه بیدار شوو بیدار شوو و اسممو میگه. تو گوشمم خیلیاا وقتا ی بادی میاد انگار یکی فوت میکنه توش. گربه ها هرشب در حال جنگن و سگاا مدام پارس میکنن دم در خونمون و کنار همون خونه قدیمی.. هر حرفیوو همینجوری میزنم همون اتفاق میفته(ی بار الکی گفتم واس فلان شخص ی خواستگار خوب و خوشتیپ بیاد دو روز بعد ی خاستگار خوب و خوشتیپ اومد) مدام وسایلای خونمون گم میشه. 

دیشب هم خواب دیدم یکی از همکلاسیام فوت کرده و خودم خوشحالم😐

گاهی شما همونی باشید که از گوش دادن به بقیه خسته نمیشه،همونی که وقتی همه عصبانی هستن با آرامش لبخند میزنه،همونی که میگه دنیا که به آخر نرسیده رفیق درست میشه،همونی که تو اوج خستگیِ خودش دست کسی رو ول نمیکنه،همونی که بدی‌ها رو میبینه ولی خوبی‌ها رو یادآوری میکنه - سخته ولی قشنگه!☁️✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چ بد

in the name of BTS💜I"m ARMY girl::::))))        خدایا قربونت برم میشه یبارم ب دل ما کاری کنی؟؟    فقط ی چی ازت میخوام🥲 بهم بدش؟ باش؟ بخودت قسم بدجوری دوسش دارم ینی میشه سوپرایزم کنی؟ م 🥲 ینی میشه این همه رویا ک باش میسازم واقعی شن؟🥲خدایا فداتشم فق ب خودت ایمان دارم و میدونم ک دلمو نمیشکونی🥲💗الهی فداااااااااتشم مننننننن خداجووننم:::))))🥺🤍M🤍🥲

من حتی فکرشم میکنم میمیرم چ برسه واسم اتفاق بیوفته

in the name of BTS💜I"m ARMY girl::::))))        خدایا قربونت برم میشه یبارم ب دل ما کاری کنی؟؟    فقط ی چی ازت میخوام🥲 بهم بدش؟ باش؟ بخودت قسم بدجوری دوسش دارم ینی میشه سوپرایزم کنی؟ م 🥲 ینی میشه این همه رویا ک باش میسازم واقعی شن؟🥲خدایا فداتشم فق ب خودت ایمان دارم و میدونم ک دلمو نمیشکونی🥲💗الهی فداااااااااتشم مننننننن خداجووننم:::))))🥺🤍M🤍🥲

صدقه بده برای خواب دیشبت

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷

چ باحاله 😍🫥

دردهایی که هیچوقت تمام نمی شوند...                              من بین آدما فرق نمیزارم،همه به ی اندازه برام مهم نیستن😆😌                                                                            

دو تا کبوتر سفید بیارید تو خونتون بال بزنن فراریشون بده 

از طرفی سوره بقره رو تا چهل روز با صدای بلند پخش کنید تو خونه 

ممکنه چند روز اول ک بقره گوش میدیددعوا بشه صدقه بدید اسپند دود کنید پناه ببرید ب خدا نترس چیزی نمیشه خدا نگه دارتونه