2777
2789
عنوان

اتفاقای ترسناکی که برام میفته😥🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 80 پست
برای من تو یه جمله بگو کاربر ترکه مولتی میلیارد میشه دو روز دیگ 😊

اسی یچیزی گفت حالا مگه دعانویسه🤣

دردهایی که هیچوقت تمام نمی شوند...                              من بین آدما فرق نمیزارم،همه به ی اندازه برام مهم نیستن😆😌                                                                            

منم نصف شبا بیدار میکنن نمیدونم چرا کرم. دارن بعد ی چیز عجیب من شبا همیشه در حموم می بندم وقتی بیدارم می کنن می بینم در بازه.....

[ من چنانم که محال است کسی "درڪ" کند! ] تیکر برای رسیدن به هدفمه:)))💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آرزو کن یا فراموشش کنم یا دوطرفه بشه تمام

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 
جن مسلمان بودن پس

آره...

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !
منم نصف شبا بیدار میکنن نمیدونم چرا کرم. دارن بعد ی چیز عجیب من شبا همیشه در حموم می بندم وقتی بیدار ...

چون از حموم میان😂😁😁 حموم و دستشویی تنها جایی ک هرکاری کنی میتونن حضور داشته باشن  

چنین نماندچنان هم نخواهد ماند
منم نصف شبا بیدار میکنن نمیدونم چرا کرم. دارن بعد ی چیز عجیب من شبا همیشه در حموم می بندم وقتی بیدار ...

تو حموم زندگی میکنن

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !
پشمام

توحمام فک کن زندگی کنن 😐😂

خستم ازجماعت زنده کش مرده پرست .برام دعا کنید به عشقم برسم می‌دونم دعاهای نی نی سایتا میگیره به امید اینکه بیام تایپیک‌ بزنم که بهش رسیدم🥺♥️تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۴
چون از حموم میان😂😁😁 حموم و دستشویی تنها جایی ک هرکاری کنی میتونن حضور داشته باشن   ...

هق اشمب تصمیم گرفته بودم نترسم ولی با این اوضاع مث سگ می ترسم 

[ من چنانم که محال است کسی "درڪ" کند! ] تیکر برای رسیدن به هدفمه:)))💛
منحرف نشو خواهرم😂😐

منحرف نیستم خب آخه چه جنی توحمام زندگی کنه😐😂

خستم ازجماعت زنده کش مرده پرست .برام دعا کنید به عشقم برسم می‌دونم دعاهای نی نی سایتا میگیره به امید اینکه بیام تایپیک‌ بزنم که بهش رسیدم🥺♥️تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۴