2821
2789

دنبال کسب مهارتم.خیلی وقته. ولی همش شک دارم. آرایشگری زیاد شده دوتا از اقوام نزدیکم کار میکنن. خیاطی هم تو خانوادمون سه چهارنفر هست...جواهر و طراحیش و اینا میگن کار نیست براش...رزین زیاد شده...دستیار دندان و دارو درآمد کمی داره...زبانم خوبه و میتونم برم مدرکمو بگیرم ولی اونم اگر برا تدریس برم درآمد نداره ...پیش زمینه ای از کارای هنری هم ندارم...اطلاع از بازار کار و درآمدا هم ندارم...نظرتون چیه؟ واقعا خسته شدم پوسیدم تو خونه بگید چکار کنم چی یاد بگیرم که در آینده مفید باشه درآمدشم خوب باشه برام..

خدایا عشق❤️شادی😄آرامش🩶 برای همه..من و همسر🥰...عزیزانم...دختر خوشگلم تو دلی نازم زندگیمونو با اومدنت قشنگتر کردی🥰

تدریس زبان بد نیس ک درآمدش

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

طراحی جواهر خوبه ها  ببین ت هر کاری باید بهترین باشی چیزی ک علاقه داری برو نگاه نکن ک از این ت ...

آخه میگن کار براش زیاد نیست.

خدایا عشق❤️شادی😄آرامش🩶 برای همه..من و همسر🥰...عزیزانم...دختر خوشگلم تو دلی نازم زندگیمونو با اومدنت قشنگتر کردی🥰
اگه می‌تونید اول برید مدرک زبانتون رو بگیرید. بعد هم خیاطی و آرایشگری خیلی خوبه هم تو خونه به درد خ ...

ممنون از پیشنهادتون آره به زبان خیلی علاقه دارم فقط بخاطر درامدش دو دل هستم . با این حال مدرک گرفتنش بی فایده هم نیست. به اون دوتا مورد هم خیلی دارم فکر میکنم...

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792