دنبال کسب مهارتم.خیلی وقته. ولی همش شک دارم. آرایشگری زیاد شده دوتا از اقوام نزدیکم کار میکنن. خیاطی هم تو خانوادمون سه چهارنفر هست...جواهر و طراحیش و اینا میگن کار نیست براش...رزین زیاد شده...دستیار دندان و دارو درآمد کمی داره...زبانم خوبه و میتونم برم مدرکمو بگیرم ولی اونم اگر برا تدریس برم درآمد نداره ...پیش زمینه ای از کارای هنری هم ندارم...اطلاع از بازار کار و درآمدا هم ندارم...نظرتون چیه؟ واقعا خسته شدم پوسیدم تو خونه بگید چکار کنم چی یاد بگیرم که در آینده مفید باشه درآمدشم خوب باشه برام..
خدایا عشق❤️شادی😄آرامش🩶 برای همه..من و همسر🥰...عزیزانم...دختر خوشگلم تو دلی نازم زندگیمونو با اومدنت قشنگتر کردی🥰
تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اگه میتونید اول برید مدرک زبانتون رو بگیرید. بعد هم خیاطی و آرایشگری خیلی خوبه هم تو خونه به درد خ ...
ممنون از پیشنهادتون آره به زبان خیلی علاقه دارم فقط بخاطر درامدش دو دل هستم . با این حال مدرک گرفتنش بی فایده هم نیست. به اون دوتا مورد هم خیلی دارم فکر میکنم...
خدایا عشق❤️شادی😄آرامش🩶 برای همه..من و همسر🥰...عزیزانم...دختر خوشگلم تو دلی نازم زندگیمونو با اومدنت قشنگتر کردی🥰