2777
2789

سلام خانما، تورو خدا راهنماییم کنید تو بد شرایطی افتادم ی بچه ده ماهه دارم وسط  این ماه رابطه داشتم چهار تا قرص ال دی با هم خوردم دوزداه ساعت بعد باید چهار تای دیگه میخوردم  اونارو یادم رفت ، الان ده روز از موعدم گذشته و من چند بار بیبی چک زدم مثبته، ضمن اینکه از نظر مالی همین ی بچه رو هم با بدبختی داریم بزرگ میکنیم یک ساله ی جوراب برا خودم نگرفتم، و از نظر جسمی و روحیم توانایی بدنیا آوردن ی بچه دیگه رو ندارم، الان ی جوری شدم عین خرس همش خابم نمیتونم ب خودم با بچم برسم همش خستم بزور راه میرم دلم میخواد این بچه رو بندازم  ولی شوهرم همش میترسونم تورو خدا اگه کسی راهی داره صددرصد سقط شه بهم بگه، 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چرا من فقط ی بار اچ دی میخورم همون چهارتا هم بیمارستانبم کرده چندبار ولی 12 ساعت بعد نخوردم 

نترس نیستی امکانش خیلییی کمه چون قرصت رو اورژانسی خوردی 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
اره بخدا چهار تا ال دی رو با هم خوردم😢

اینو خدا خواسه بهت داده میبینی ک قرصم خوردی جلوشو نگرفته حتما ی حکمتی داره بعدشم دوتا بچت باهم بزرگ‌میشن اصلا نمیفهمی 

همین ی دونه رو داری؟