2777
2789
عنوان

از زندگی که دارین راضی هستین؟

705 بازدید | 66 پست

خودتون چندسالتونه شوهرتون چند سالشه؟

اگه برمیگشتین عقب باز با شوهرتون ازدواج میکردین؟

ازدواجتون سنتی بود یا قبلش دوست بودین؟

اگه قرار بود ۱ دونه ویژگی بد شوهرت حذف کنی چی بود؟

خودم 

خودم ۲۷ سالمه

شوهرمم ۲۷ سالشه

اره ازدواج میکردم 

دوست بودیم ۷ سال

آدمی که زود جوش میاره اینو حذف میکردم

حالا تو بگو؟

کاربری دست دو نفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجردم و آهسته تاپیکو ترک میکنم  👩‍🦯

مثل مترسکی که تا آخر عمر دستاش بازه اما کسی بغلش نمیکنه 🎭  وسط یه روز بد یادت افتادم و لبخند زدم 💓 ♡ تو درون قلب من فرمانروایی و دگر مثلت نیست ، غیر آغوش تو هر جا بروم ولگردیست ♡ (نکنه گریه کنی من واسه چشمات بمیرم 🤍🥲با اینکه جات خالیه جاتو ب هیچکی نمیدم 🫀....)  تو قمار عشق تو جونیمو باختم 🚶‍♀️ یار دیگران شوی میبرم این شاهرگ را 🖤!؟  صبا بر ان سر زلف ار دل مرا بینی/ز روی لطف بگویش که جا نگه دارد ⛓️💓 غبار راهگذارت کجاست تاحافظ / به یادگار نسیم صبا نگه دارد 🧸 

من ۲۷ 

شوهرم ۴۳

باهاش ازدواج نمیکردم و کلا ازدواج نمیکردم 

یه سال دوست بودیم 

خودخواه بودنش رو حذف میکردم که ریشه ی تمام مشکلاتمونه

کاربری دوباره دونفره شد . دو دوست یک متاهل بهار و یک مجرد الهه . قدر خودتو بدون خودتو در آغوش بگیر .از تو فقط یه دونه هست مهربون ❤️
با چشم باز انتخاب کن خود واقعی تو نشون بده در ضمن با کسی که عاشقشی ازدواج کن خوشبخت بشی آبجی نی ن ...

این معشوق رو از کجا پیدا کنم وقتی ۲۴ ساعته خونه ام😅

خدایا یعنی میشه که حاجتمو بدی...
استارتر منم ۲۷سالمه دعا کن یه شوهر همسن خدا نصیبم کنه😅

ایشالا یه شوهر خوشگل خارجی نصیبت کنه😆😆

البته باید از محصول ایرانی حمایت کنیم🤣🤣🤣

راستی منو شوهرم تو یه روز و یه سال به دنیا اومدیم

کاربری دست دو نفره