2777
2789
عنوان

از زندگی که دارین راضی هستین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳۰ سالمه همسرم ۳۰ اره ازدواج میکردم دوس بودیم ۶ ماه و اخلاقش اینکه خیلی مظلومه 🥺بعضی وقتا غر میزنم زود میدوام بغلش میکنم بوسش میکنم حتی دعوامونم بشه اونساکته من جوشی بعد زود میرم بغلش میکنم 🙆‍♀️اصن دلم نمیاد ناراحت بشه

مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم
من ۲۴ همسر ۳۴ آره ازدواج میکردم دوسش دارم وقتی دعوا میکنیم خیلی سنگدل میشه اینو حذف میکردم 🥺 از ...

خوشبخترین باشی 

شوهر منم تقریبا مثل شوهر توعه زود جوشه و عصبانی بشه دیگه هیچکیو نمیشناسه

چند باری دست روم بلند کرده ولی خب در کل رو مخش نرم زندگی ارومی دارم

کاربری دست دو نفره
من ۳۰ سالمه همسرم ۳۰ اره ازدواج میکردم دوس بودیم ۶ ماه و اخلاقش اینکه خیلی مظلومه 🥺بعضی وقتا غر میز ...

چه زوج رمانتیکی 😅 ان شاء الله همیشه خوشبخت باشید 

به امید دنیایی زیبا و سرشار از صلح و دوستی🤍 لطفا حرف منطقی و عاقلانه بزنید، تا حرف منطقی بشنوید. 
به من مجرد یه نصیحتی بکنیددددد لطفا با انرژی مثبت

عجله نکن برای ازدواج.اگر کیس خوبی اومد تا نشناختیش نرو زیر یک سقف...درس بخونن و دستت تو جیب خودت باشه..وقتی مستقلی همه هم بهت احترام میزارن

خوشبخترین باشی  شوهر منم تقریبا مثل شوهر توعه زود جوشه و عصبانی بشه دیگه هیچکیو نمیشناسه چند ...

من جوشی ام اون اروم اصن یه بارم دعوام نکرده ولی وقتی به شوخی گفتم مرگ من منو رو تخت مرده شور خونه بشوری فلان کار و کن زد رو لپم اخم کرد😠گفت اخرین بارت باشه منم خندون گفتم باچه😁 کلا روم حیاسه یه روز نخندم ول کن نیس خمیشه منو خندون باید ببینه فداش بشم الهی😍

مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم