من از اسمش نشناختم قسمت اولو ک دیدم گفتم وااای همونه ک با دختر خالش ب زنش خیانت کرد دختره جدا شد رفت با فامیلشون ازدواج کرد
چقدر اون موقع محو رمان بودم
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
نه ولی تا معلممونم میگفت بخونید و...اخه فیلمشو باید یکم واقعی تر درمیاوردن خانوم کوچولو اخه؟ یه ان ح ...
خب از روی رمان ساختن دیگ پس چی بگ بگه خانم خانما
ی جور بابد باشه ک تحریف نشه
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
دالان بهشت هم خ معروف بود. اینو اسمشو یادمه زمان ی چیز جزئی یادمه