2777
2789

یادمه زمانی که رمانش اومده بود ، من دبیرستانی بودم .

کتابش نوبتی بین کلاس دست به دست شد و همه خوندن .

بهترین کتاب دوران ما بود واقعا .

بخاطر همین به یاد اون دوران ، خیلی سریالش رو دوست دارم 🥰

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتابش و خوندی ؟دقیقا مثل اون ولی یکم باید منعطف تر میکردن دیالوگ ها

نه ولی تا معلممونم میگفت بخونید و...

اخه فیلمشو باید یکم واقعی تر درمیاوردن خانوم کوچولو اخه؟ یه ان حس کردم پرت شدم وسط رمانای ابکیی که میخونم

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

یادمه زمانی که رمانش اومده بود ، من دبیرستانی بودم .کتابش نوبتی بین کلاس دست به دست شد و همه خوندن . ...

منم به خاطر کتابش میبینم با اینکه چقدر براش گریه کردم  بعدش شب سراب اومد اون راویش رحیم بود 

آره مال دوران نوجونیمون منم ۱۷ ۱۸ ساله بودم

من از اسمش نشناختم قسمت اولو ک دیدم گفتم وااای همونه ک با دختر خالش ب زنش خیانت کرد دختره جدا شد رفت با فامیلشون ازدواج کرد

چقدر اون موقع محو رمان بودم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

نه ولی تا معلممونم میگفت بخونید و...اخه فیلمشو باید یکم واقعی تر درمیاوردن خانوم کوچولو اخه؟ یه ان ح ...

دقیقا همونه ببین هنر کارگردان اینجا مشخص میشه میشد یکم عامیانه تر جذابترش کنه

نه ولی تا معلممونم میگفت بخونید و...اخه فیلمشو باید یکم واقعی تر درمیاوردن خانوم کوچولو اخه؟ یه ان ح ...

خب از روی رمان ساختن دیگ پس چی بگ بگه خانم خانما

ی جور بابد باشه ک تحریف نشه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

رمان زمان ما دهه شصتی هاست 😁

آره

دالان بهشت هم خ معروف بود. اینو اسمشو یادمه زمان ی چیز جزئی یادمه

محبوبه رو باید خواهر جیران بازی میکرد خیلی بهش میومد🥲🥲

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3