2777
2789
عنوان

حرف مردم نگاهشون دیوونم کرده

521 بازدید | 21 پست

بچه اولم دختره 

این دومی همه میگفتن بچت پسره رفتم آنومالی دختر شد خودم چون میدونستم قراره چقدر حرف بشنوم از آنومالی تا خونه گریه کردم تا چند روز حالم بد بودولی نه از جنسیت بچم از ترس حرف مردم

شوهرم اول مبگفت اشکالی نداره خداروشکر که سالمه ولی یه روز که رفت خونه مادرش اومد کلا عوض شد گفت بچت پسره سونو اشتباه کرده دوباره رفتم سونو خودشم اومد الان من و شوهرم اصلا ناراحت نیستیم 

ولی خانوادش اطرافیان ول نمیکنن خسته کردن نمیدونم چه برخوردی کنم که ول کنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو آیا شما قراره خرجش بدین بزرگش کنید که حرص میخورین 

بگو قدمش رو تخم چشای منو باباش آخه من لیاقت داشتم که خدا منو صاحب فرشته ای به نام دختر کرده. و بگو دیگه اگر در مورد جنسیت کسی نظری داد بهم بر میخوره و قطع رابطه میکنم چون دخترم برام عزیزه

💖

منم مثل توام جنسیتو که به مادربزرگش گفتیم گفت عیب نداره گفتم مگه قراره عیب داشته باشه شوهرم گفت گور بابای همشون مهم منم که عاشق دخترمم یه موشونو با صدتا پسر عوض نمیکنم میدونم که راست میگه چون حوصله پسر نداره

خورشیدی در جان تو پنهان است،دریا از یاد تو پریشان است،عاشق شو زیرا عاشق انسان است
مادر شوهر من چشم تو چشمم گفت الهی بمیرم برا پسرم که پسر دار نشد 

بگو خب بمیر حالا تو که پسردار شدی الان مادر شاهی؟

خورشیدی در جان تو پنهان است،دریا از یاد تو پریشان است،عاشق شو زیرا عاشق انسان است
خدايي تعجب كردم كجا زندگي ميكنيد😐كه بخاطر دختر بودن بچه حرف ميشنويد؟ من خودم اصالتا روستايي هستم ...

آدمی که شعور نداشته باشه هر جا زندگی کنه شعور نداره 

بگو خب بمیر حالا تو که پسردار شدی الان مادر شاهی؟

یه فامیل داریم مرد مسنه چهار تا دختر داره

میگفت اون موقع پسر داشتن مهم تر بود که سر زمین کشاورزی کار میکردن آدم به مرد بیشتر احتیاج داشت نه الان

🌸
یه فامیل داریم مرد مسنه چهار تا دختر داره میگفت اون موقع پسر داشتن مهم تر بود که سر زمین کشاورزی کا ...

خوب واقعیت همینه الان کاری نیست که یه دختر از پسش بر نیاد