2777
2789

ی بچه ۱۵ماهه دارم و الان ناخاسته حامله ام اون اولا عرضه نداشتم سقط کنم نتونستم ولی الان ک ۱۲هفتمه همش میگم کاش خودمو خلاص کرده بودم از حرف اطرافیانم میترسم همش ۲۵سالمه😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه خودت زندگی کن اطرافیان رو ول کن

تازه خوش ب حال بچه ها که مامان ب این جوونی دارن

بهتر حرفشونو میفهمی اختلاف سنی کمتره

فکر کن دو قلوان باهم بزرگ میشن 

گناه داره دوسش داشته باش🥲

حس میکنم چجوری میتونم دوتا بچه نو پارو بزرگ کنم 😭

ما سه تاخواهریم با فاصله حدود ۴ سال از من تا بزرگترین بچه.

مادرم شهر غریب.

دوتامون‌پزشکن منم استادم بی هیچ کمکی‌.

نمیگم برتری داریم چون درس خوندیم اما خدا بخواد و خودت هم بخوای میشه.شاید اون دوتا قراره به درد مردم این مملکت بخورن .کمک بشن

خوش به حالتون 

ان شاءالله یه بچه سالم ومهربون خدا بهتون بده. خدا خودش بهتون کمک میکنه

اگر نخواستی سقطش نکن 

اگر واقعا نخواستیدحاضرم سرپرستی شو به عهده بگیرم 

لینک ناشناسم🌹https://abzarek.ir/service-p/msg/2299502

حس میکنم چجوری میتونم دوتا بچه نو پارو بزرگ کنم 😭

الان اصلا نباید به این چیزا فکر کنی

الان فقط باید به فکر آرامش روح خودت و سلامت اون نی نی باشی

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

عزیزم دخترخاله من بچه شیرخواره بود باردار شد مستاجر خالم به شدت ناراحت بود مستاجر قسط داره ولی خودش میگفت راضیم به رضای خدا الان پسرش به دنیا اومد نه ماهشه این بچه از بس آروم تعجب میکنی 

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
عزیزم دخترخاله من بچه شیرخواره بود باردار شد مستاجر خالم به شدت ناراحت بود مستاجر قسط داره ولی خودش ...

ماهم مستاجر هستیم خیلی ناراحتم البته ماشین خوب و پس انداز داریم ولی خب خونه ندتریم بخدا خیلی نگران اینده ام

چرا عزیزم اون کوچولو جز تو مگه کسیو داره تو دنیا

من فقط نگران اینده ام نگران اینکه با ی بچه کوچیک حاملگی چجوری میگذره چجوری دوتا کوچولو رو بزرگ کنم تو این مملکت خدایا کمکم کن