2777
2789
عنوان

خیانت

549 بازدید | 49 پست

دوستان من حالم خوش نی باردارم شوهرم خیلی بهام بدی کردولی من وابسته بودم چون میگفتم اهل خیانت نی موندم بهاش همیشه رمزگوشیش روازم قایم میکردامشب گوشی دستش بودخواب رفت من رفتم سرگوشیش تواینستادیدم چقدزن ادکردوبهاشون چت کردعکسش روفرستادبراشون وشمارش من همه چتاش رونخوندم ولی حالم خیلی بده نمیدونم چکارکنم

اخه برای چی به گوشیه شوهرت نگاه میکنی اینطوری فقط خودت داغون میشی🥺🥺🥺

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آروم باش عزیزمن، ذات خراب رو نمیشه عوض کرد...من نمیدونم خانمای دیگه چی دارن که همسر خودشون نداره! دنبال چی هستن این آدما...بهتره با یه مشاور صحبت کنی. ۱۴۸۰ تماس بگیر تو هر شهری باشی وصل میشی مشاوره رایگان 

ایقدعصبی شدم عکس نگرفتم چون بهش اعتمادداشتم دوچتش روخوندم گوشیش روپرت کردم داغونم

قصدتت طلاقه برو از صفحه ی ضچتاشون عکس بگیر... بفکر بچت باش برو عکس بگیر بلاخره یه جا ب دردت میخوره... بفکر اینده باش بترسونش 

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
آروم باش عزیزمن، ذات خراب رو نمیشه عوض کرد...من نمیدونم خانمای دیگه چی دارن که همسر خودشون نداره! دن ...

خیلی برازندگی زجرکشیدم وتلاش کردم تنها دلخوشیم این بوداهل خیانت نیس الان موندم چکارکنم

داغونم

میفهممت گلم خیلی از این شبا داشتم. اما نگران نباش خدا بزرگه فقط خدا ب اون توراهیت رحم کنه

عزیزم حامله ایی.اگه دلت بگیره .اهت میگیره شوهرتو.برای منم دعا کن.برای خودت دعا کن .برای بچه توی شکمت ...

باای شکم پومیرفتم سرکاربراش همه کارمیکردم قدرندونست مطمئنم خدا جوابش رومیده منکه گفت بچت روبهت میدم میرم خدا نگاهت کنه عزیزم

خیلی برازندگی زجرکشیدم وتلاش کردم تنها دلخوشیم این بوداهل خیانت نیس الان موندم چکارکنم

فقط میتونم بگم عجولانه تصمیم نگیر و به فکر بچه تو شکمت باش. گلم خواهرم با مشاور صحبت کن تا ببینی باید چکار کنی..