2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 49 پست
دیگه نمیزاره به گوشی دس بزنم خواب بودازدستش افتادمن رفتم تواینستاش😢

ببین اروم باش اصلا ب خودت استرس نده عزیزم.. بنظرم صبر کن بتزم همچین موقعیتی پیش بیاد بتونی از چتاش عکس بگیری.. الانم ی ذره گریه کن بزار دلت اروم بگیره قربونت برم. خدا این مردا رو لعنت کنه ک منم ی دونشو تو خونم دارم😭😭😭😭

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ حسی به ای بچه هم ندارم بدجورشکستم😢

چن ماهته

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
ببین اروم باش اصلا ب خودت استرس نده عزیزم.. بنظرم صبر کن بتزم همچین موقعیتی پیش بیاد بتونی از چتاش ع ...

هزارمرتبه خدالعنتش کنه ک میدونم جوابش رومیده چون من خودم به هیشکی بدی نکردم وبدکسی رونخواستم بیشتروقتا توخونه بیکاره من خرجش رومیدم نگاه ببین چطورجوابم روداد

من خیلی موقعیت برام پیش اومدک طلاق بگیرم ولی خودم جراتش رونداشتم خانوادم هم پشتم بودن خودمم کارمند حتی مامانم میگفت طلاق بگیربیا خونه کارهم نکن خودم ماهانه حقوق میدمت چون شوهرم خیلی بیشعوربودالان موندم بایه بچه

خیلی برازندگی زجرکشیدم وتلاش کردم تنها دلخوشیم این بوداهل خیانت نیس الان موندم چکارکنم

دقیقامنم مثل تو باهراخلاقش ساختم چون فکرمیکردم خیانتنمیکنه😭😭نمیکنه😭😭الان داغونم نمیدونم بایدچیکارکنمابایدچیکارکنم خودش اصلابراش مهم نیست فقط روزاول چندبارمعذرت خواهی کرد.خداازش نگذره 

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

حتی رابطه با زن غریبه در حد چت هم خیلی برای ما زنا زجر آوره .چون همش تو ذهنمون میگیم چی کم داشتم که رفته دنبال اون زنا🥺

عزیزوم اگه اپشن های مثبتی داره و جا داره این گناهشو نادیده بگیر .چون حامله ای یکم تصمیم گیری سخته🥺

نی نی دوس دالم .میشه برام دعا کنی دامنم سبز شه🥺🥺🥺
سلام باهاش صحبت کنید ببینید چی میگه و اصلا در چه حد بوده و قابل بخشش هست یا نه منم دروغ شنیدم انقدر ...

عزیزم میدونی اصلا راستش رونمگیه باورش ندارم دیگه قلبم راسیاه کردخدالعنتشون کنه

من خیلی موقعیت برام پیش اومدک طلاق بگیرم ولی خودم جراتش رونداشتم خانوادم هم پشتم بودن خودمم کارمند ح ...

چه اشتباهی کردی نرفتی من اگه شرایط تورو داشتم که خانوادم پشتمم یه لحظه صبر نمیکردم چون پیرم کرد خیانتش ولی الان شما بارداری  و یه فرشته توراهی داری  خیلی باید جدی ربتار کنی شل نگیری 

🌌
دقیقامنم مثل تو باهراخلاقش ساختم چون فکرمیکردم خیانتنمیکنه😭😭نمیکنه😭😭الان داغونم نمیدونم بایدچیکا ...

عزیزم چقدسخته شما خیانتش درچه حدبود..منم نابودشدمچقدبهم ظلم کردوتحمل کردم چقدحرف خانوادم راردکردم نابودم کرد زورم ازاین میگیره ک درحدم نیس هیچی نیس کلا فقط زبونه وحرف مفت