دوستان من حالم خوش نی باردارم شوهرم خیلی بهام بدی کردولی من وابسته بودم چون میگفتم اهل خیانت نی موندم بهاش همیشه رمزگوشیش روازم قایم میکردامشب گوشی دستش بودخواب رفت من رفتم سرگوشیش تواینستادیدم چقدزن ادکردوبهاشون چت کردعکسش روفرستادبراشون وشمارش من همه چتاش رونخوندم ولی حالم خیلی بده نمیدونم چکارکنم
ببین اروم باش اصلا ب خودت استرس نده عزیزم.. بنظرم صبر کن بتزم همچین موقعیتی پیش بیاد بتونی از چتاش عکس بگیری.. الانم ی ذره گریه کن بزار دلت اروم بگیره قربونت برم. خدا این مردا رو لعنت کنه ک منم ی دونشو تو خونم دارم😭😭😭😭
چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
من خیلی موقعیت برام پیش اومدک طلاق بگیرم ولی خودم جراتش رونداشتم خانوادم هم پشتم بودن خودمم کارمند حتی مامانم میگفت طلاق بگیربیا خونه کارهم نکن خودم ماهانه حقوق میدمت چون شوهرم خیلی بیشعوربودالان موندم بایه بچه
خیلی برازندگی زجرکشیدم وتلاش کردم تنها دلخوشیم این بوداهل خیانت نیس الان موندم چکارکنم
دقیقامنم مثل تو باهراخلاقش ساختم چون فکرمیکردم خیانتنمیکنه😭😭نمیکنه😭😭الان داغونم نمیدونم بایدچیکارکنمابایدچیکارکنم خودش اصلابراش مهم نیست فقط روزاول چندبارمعذرت خواهی کرد.خداازش نگذره
من خیلی موقعیت برام پیش اومدک طلاق بگیرم ولی خودم جراتش رونداشتم خانوادم هم پشتم بودن خودمم کارمند ح ...
چه اشتباهی کردی نرفتی من اگه شرایط تورو داشتم که خانوادم پشتمم یه لحظه صبر نمیکردم چون پیرم کرد خیانتش ولی الان شما بارداری و یه فرشته توراهی داری خیلی باید جدی ربتار کنی شل نگیری