2777
2789

خواهرا علامتون چی بود؟دردش چجوریه.. من صبح به سمت راست میشدم یا صاف وایمیستادم درد میکرد..ولی به سمت چپ دراز میکشم و خم میشم عادیه..رفتم دکتر احتمال آپاندیس دادن ولی خدا رو شکر  سونو  و آزمایشا نرمال بود  ..دکتر گفت معلوم نیس چیه فردا بیا تکرار کن آزمایشاتو..شمام اینجوری بودین که آزمایش اول نشون نده؟

خواهرا من باردارم هستم کمکم کنین😭🙏🏻🙏🏻

امکان داره به خاطر زخم روده م هم باشه😔؟ چون کولیت اولسروز دارم و خونریزی هم داشتم امروز

من اپاندیسمو هشت سالگی عمل کردم ولی نمیتونم نظری بدم دکتر باید تشخیص بده فقط یادمه دلم سنگین شده بود و نمیتونستم بلند شم و رو زمین افتاده بودم

لطفا واسه عاقبت ب خیریم یه دعای کوچولو بکنید   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالله که چیزی نیست 

من شنیدم دردی شبیه به تیر کشیدن و حالت تهوع هم داره

اگه آپاندیس هم بود نگران نباش از دوستام بوده تو بارداری عمل کرده فقط چبدای نفخ دار نخور تا تکلیفت مشخص میشه

توی ران راستت احساس درد و گرفتگی نمیکنی؟

زانوی راستتو به طرف شکم خم کن ببین راحت بالا میاد؟

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.
من اپاندیسمو هشت سالگی عمل کردم ولی نمیتونم نظری بدم دکتر باید تشخیص بده فقط یادمه دلم سنگین شده بود ...

من به سمت چپ میتونم بلند شم و دردس یه سره نیس..ممنونم عزیزم..برام دعا کن چیزی نباشه🙏🏻

عزیزم با توجه به اینکهبارداری فقط تحت نظر دکتر باش

من دوستم درد داشت اما تحمل کرد میگفت چیزی م نیس همه کاراشو کرد کلی چرخید شب رفت درمانگاه چک ش کنن گفتن اپاندیسه خانم دعواش کردن

نگفتن اگه اپامدیس باشه با توجه به اینکه باردارید چطور میشه؟

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
ایشالله که چیزی نیست  من شنیدم دردی شبیه به تیر کشیدن و حالت تهوع هم داره اگه آپاندیس هم بود ...

حالت تهوع که ندارم..دردشم برام مثل سوزشه یا کوفتگی ..لمن زخم روده دارم هیچ دارویی بهم نمیسازه اگه عمل کنم اون بدتر میشه.

برام دعا کن عزیزم🙏🏻🙏🏻🙏🏻♥️

نمی‌دونم سیاهدانه برای بارداری چطوره ولی دستور طب سنتی میگه سیاهدانه (۲۱عدد) با عسل، صبح ناشتا بخور.

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر⁦🖐🏼⁩💎زیباترین افسانه‌های عاشقانه، مال اوناییه که از همه دیرتر به هم رسیدن💕زیباترین نگرانی‌های پدرانه مال یعقوب بود که سالها انتظار یوسفش رو می‌کشید💗 قشنگترین شهادت سهم اون سرداری شد که سی و نه سال به این دَر و اون دَر زد ولی سرآخر قسمتش شد در بامداد جمعه از پشت سر به دستور مستقیم شیطان بزرگ ترورش کنند💖 و یک روز خواهد رسید که دعای وعجل فرجهم از پایان ذکر صلوات برداشته خواهد شد💚 به امید اون روز قشنگ صبر می‌کنیم و منتظر می‌مونیم: اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌼

من 4 سال پیش عمل کردم دردش یکسره بود یعنی هر طرفی ک میخوابیدم ب شددددت درد میکرد بدترین دردی بود ک تجربه کردم و بعد یکسره آب بالا میاوردم طوری بالا میاوردم ک احساس میکردم ک احساس میکردم ممکنه دلو رودمم بالا بیارم....

ب نظرم مال شما آپاندیس نیس و ممکنه مربوط ب معده باشه اما بازم حتما آزمایشایی ک باید بدیو بده تا خیالت راحت شه و اگر آپاندیس بود نذاری ک ب جاهایی ک برا من کشید بکشه اما اصلا نگران نباش اولا خیلی بعید میدونم ک مال شما آپاندیس باشه دوما عمل آپاندیس آسونترین عمل ممکنه