2777
2789
عنوان

تمیز کردن خونه کمک

1144 بازدید | 68 پست

دوستان اولش یه توضیح بدم من وسواس دارم و یه مدت هم هست احساس می کنم افسرده ام باورتون میشه پنج ماه اسباب گشی کردم خونه جدید هنوز درست و حسابی نچیدم هی کارامو عقب میندازم احساس می کنم تنبل و شلخته شدم واقعا خودم از خودم بدم میاد خونه هم بزرگه انگار می ترسم استارت بزنم انگار زندگیم از دستم در رفته کمکم کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخرش باید از یک جایی شروع کنی یاعلی بگو و بلند شو خود به خود علاقه پیدا میکنید هرچی مرتب تر شما مشتاقتر میشین برای ادامه تمیز کردن 

عزیزی که امضامومیخونی میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدن خودم و بچه‌هام و همسرم صلوات بفرستید ممنون میشم..منم برای شما صلوات میفرستم❤️❤️❤️❤️❤️

قشنگ ی دفتر بزار جلوت دونه دونه بشین برنامه ریزی کن مثلا روز اول وسایل و کارای اشپزخونتو اوکی کن 

روز دوم اتاقا ها رو 

روز سوم پدیرایی

میتونی یسری وسیله بگیری مثل گل و گیاه ک روحیتم عوص شه 

مرتب کنی وسواستم کم میشه

تنبل نیستی منم اینجوریم چون وسواس داری حس می‌کنی خیلی کار بزرگیه 

بنویس رو کاغذ هر قسمت خونه رو بعد هرروز یه قسمتو تمیز کن 

بعد برو هر وسیله ای دم دستت اومد همونو بردار براش یه جا انتخاب کن اخر سرم یه نگا دیگه بنداز دوس داشتی جای بعضی چیزارو عوض کن 

من همیشه اینطوری کارامو میکنم

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم...

باید یکی که زرنگه بیاد کمکت یهو‌بچینیدش. من مادرشوهرم اومد یک هفته ای چیدیم تموم شد. بعد من خودم خورد خورد کمدها و کابینت ها رو مرتب کردم. اما اگه بذاری کار سنگین بشه دیگه تموم نمیشه. یه کارگر بگیر یه روزه جمع کنیدش چون اینجوری سردرگم میشی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

هی تو ذهنم برنامه ریزی می کنم اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم

هرروز یه قسمت خونه 

من الان دیگه مغزم خودکار شده دیگه برگه نمیخواد منم مثل تو بودم

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔