2777
2789
عنوان

قند بارداری

2118 بازدید | 18 پست

خانوما میشه راهنمایی کنید من دکترم گف قند خونم بالاس گف خیلی مراقب باشم و یه هفته ای مراعات کنم و دوباره برم آزمایش. حالا خیلی میترسم قند بارداری چه خطراتی روی جنین داره خیلی استرس دارم الان 25هفته ام لطفا راهنمایی کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیریجات مصنوعی رو قطع کن.چایی رو با خرما تازه بخور در حد دو تا ( مثلا من چند تا چایی رو فقط با سه تا خرما میخورم)...میوه ها رم تو نت بزن اونا ک قندشون زیاده کم‌مصرف کن.دو هفته ای میاد پایین.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
اصلا مراعات نمیکردم هرچی غذاچرب و شیرین بود میخوردم اگ مراعات کنم میاد پایین دیگ واسه جنین خطر ناک ن ...

اگه با رژیم‌پایین اومد ک هیچی .اگه نیومد یا قرص میدن اگه خیلی بالا باشه و با رژیم‌پایین نیاد.. انسولین.نگران نباش وقتی کنترل بشه خطری نداره.خب این آزمایش گلوکز رو رواسه همین کار میگیرن.خداروشکر شما اولش ازمایش دادین زودتر میتونی پیگیرش باشی

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
اره دیگ از دیروز ک فهمیدم نمیخورم اما بشدت استرس دارم واس بچم

استرس نداشته باش.همین کارارو گفتم بکن.قندت خیلی میاد پایین.

اگه با رژیم‌پایین اومد ک هیچی .اگه نیومد یا قرص میدن اگه خیلی بالا باشه و با رژیم‌پایین نیاد.. انسول ...

اره خدا روشکر باز فهمیدم یعنی به خوردن شیرینیجات و چربی جات همچنان ادامه میدادم 😑

اگ مراعات کنم از الان خوبه خطر ناک نیس

نه ببین ناشتا تا ۱۳۰ و میگن پیش دیابت با رژیم غذایی میتونی بیاری روی ۹۰ 

ولی اکه بالای ۱۳۰ باشه تا ۱۸۰ باید قرص منتوفورین بخوری اگه درست نوشته باشم 

بالای ۱۸۰ ام میشی دیابت و انسولین باید تزریق کنی 

بیشتر سعی کن رژیم غذاییتو مراعات کنی و شیرینی مصنوعی و خربزه نخوری خیلی قند داره 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•