2777
2789
عنوان

بنظرتون برم یانه ؟؟

69 بازدید | 9 پست

مادر شوهرم هفته قبل حرف بدی بهم زدن .....

موضوع اینجوری بود که ما تو یه ساختمونیم و اونا درحال تعمیر بودن ... هر روز اوستا کار میاوردن بدون اینکه قبلش اطلاع بدن در میزد می‌گفت بدو برو تو یه اتاق اوستا همراهمونه مثلا لوله آب نگاه می‌کنه  

یکسال کلا اینجوری بود تا هفته قبل دوباره تکرارشد همسرم به مادرشون گفتن که کاش قبلش خبر می‌دادین اینبار خبر بدین داشتیم می‌رفتیم جایی و.... مادرشون هم جوش آورد گفت مگه زنت دبیرکل سازمان ملل من ازش وقت بگیرم .... کلی حرف دیگه 

منم خیلی دلم شکست ازشون ولی اون لحظه تواناق بودم چیزی نگفتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا یکروز بعد این ماجرا من رفتم مسافرت پنج روزه کمک خواهرم که اسباب کشی داشت ، تواین پنج روز اصلا بهم زنگ نزدن نه احوالی پرسیدن بااینکه شوهرم بهش گفته بود که دلم شکسته ازش برخوردش بد بوده 

الان بنظرتون برم بهشون سر بزنم؟؟؟ یا همینجوری سکوت کنم کاری ب کار ش نداشته باشم

منم نظرم همینه مادرم همش میگفت گناه داره خب ندوسته حرف زده تو برو اوقات تلخی نکن

همین که تو چیزی نگفتی خانومی کردی… بعدشم اومدن خونت بگو بعد سفر کار داشتم وسیله ها رو جابجا میکردم و… وقت نشد

از دل نرفت آنکه از دیده برفت