2777
2789
عنوان

کامپوزیتی ها لمینیتی ها دندان

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 18 پست
اگه یک روز بخوام دندون خودم باشه چی دیگه زشت میشه نه کل دندون تراش میخوره ،مثلا نتونم از پس هزینش بی ...

حقیقت اینه که اگ کامپوزیتم کردی حتی بدون تراش دیگ دندون خودت زشت میشه چون در طول سالها مواد باندینگ تو مینا نفوذ میکنه و دندون کاملا مات میشه  هیچوقت شکل دندون قبلت نمیشن

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
حقیقت اینه که اگ کامپوزیتم کردی حتی بدون تراش دیگ دندون خودت زشت میشه چون در طول سالها مواد باندینگ ...

بنظرتون اینا بهترن یا دندون خود ادم 

🙃لبخند بزن... فردا روز بدتری است!!!🙃. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون اینا بهترن یا دندون خود ادم 

دندون خود ادم  خیلی خوبه  من خودم واقعا پشیمونم. 

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
یعنی چی

وقتی میخندم لثم پیداس میگن با لیزر دندونا رو بلند میکنن ینی لثه رو میسوزنن تا دندون بلند بشه

اینجا خیلی دیدم از شقاق و یبوست میگن نتیجه تجربه دوسالمو میگم انجام بدین روزانه ی قاشق روغن زیتون بریزین رو غذاتون شبا موقع خواب روغن زیتون وکرچک قاطی کنین بریزین تو ناف و جهت عقربه های ساعت ی کم ماساژ بدین اگه بیرون روی گرفتین نزنین دیگه  ی وازلین هم بزارین توی دسشویی موقع دفع بزنین ب پشتتون تا چند ماه تکرار کنین خوب میشین حتما❤