2777
2789
عنوان

انگار هنوز دوسش دارم:)))

162 بازدید | 4 پست

پیرو تاپیک قبلیم 

دوستم ولش کرد.... به یه هفته هم نکشیده 

پسره هم حالش بد شده رفته بیمارستان بم پیام داده با خنده برام  نوشته دیگه رفتنی شدم عکس سرمم برام فرستاد منم گفتم ب امید خدا داری میمیری (با خنده) 

اصن به روش نزدم که میدونم دوستم چن روز باهات لاس زده ولت کرده برای همین حالت بد شده :)

ما دوست معمولی هستیم ولی انگار دوسش دارم هرچی هم سعی میکنم نمیشه از ذهنم بیرونش کنم

کاربریم دست چند نفر بوده از ۱۴۰۲ ببعد خودمم😑اونا من نبودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون رفیقتو دوست داره؟

اون دوستمو دوست داشت حدود یسال پیش 

دوستمم عادت داره پسرا رو عاشق خودش میکنه نهایت دو هفته بعد طرفو ول میکنه اینم مثل بقیه شد ولی با این حتی رل هم نز  پسره عاشقش بود کلی وقت افسرده بود چندین بارم به دوستم گفت بیا با هم باشیم اون رد کرد 

حدود چند ماه پیش همو یجا دیدیم بعد یسال دیگه شمارمو گرفت حرف زدیم دوست شدیم ولی تو رابطه نبودیم تا اینکه به گوش همون دوستم رسید و با دوست پسر خودش کات کرد اومد به این پسره پیام داد اونم با من سرد شد حالا دوستم ولش کرده 🚶🏻‍♀️

کاربریم دست چند نفر بوده از ۱۴۰۲ ببعد خودمم😑اونا من نبودم