2777
2789

سلام ظهرتون بخیر

ببخشید اونایی که اینستا دارین تو گالری پوشه ی اینستا چه عکسایی میرع داخلش؟؟ عکسی که تو دایرکت فرستاده شده یا چی؟؟؟

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه

به منم بگین من قبلا اینستا رو با شمارم نصب کردم بعدش بنا به دلایلی پاکیدم حالا از تو گوگل که میرم میشه وارد اینستا شد و من میرم اکسپلور و کلیپ میبینم اما نه لایک میکنم نه کامنت و نه هیچ کار دیگه.الان میخوام بدونم مخاطبینم میفهمن من وارد اینستا میشم؟

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به منم بگین من قبلا اینستا رو با شمارم نصب کردم بعدش بنا به دلایلی پاکیدم حالا از تو گوگل که میرم می ...

فرقی نداره از سایت بری یا اپ، آنلاین بودنتو نشون میده

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم

عکسهای پروفایلی ک گذاشتی

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
فرقی نداره از سایت بری یا اپ، آنلاین بودنتو نشون میده

ای بابا.کجا نشون میده؟من اصلا وارد نیستم به اینستا وقتی واردش میشم این صفحه میاد

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

عکس هایی که اپلود کردی میان، یا عکس هایی که تو دایرکت زدی save. میتونی تو تنظیمات بزنی draft از عکس های آپلودی رو نگه نداره

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
به منم بگین من قبلا اینستا رو با شمارم نصب کردم بعدش بنا به دلایلی پاکیدم حالا از تو گوگل که میرم می ...

انلاین بودنتو مخفی کنی نمیفهمن

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
انلاین بودنتو مخفی کنی نمیفهمن

چجوری؟

ای بابا.کجا نشون میده؟من اصلا وارد نیستم به اینستا وقتی واردش میشم این صفحه میاد

تو قسمت دایرکتت برو می بینی کیا آنلاین بودن. البته نزدیک یک ربع تاخیر داره. میتونی تو تنظیمات این آپشن رو تغییر بدی و کسی آنلاین بودنت رو نبینه

چجوری؟

ببخشید اذیتت میکنم میشه یادم بدی من اصلا به اینستا وارد نیستم

عکس هایی که اپلود کردی میان، یا عکس هایی که تو دایرکت زدی save. میتونی تو تنظیمات بزنی draft از عکس ...

عزیزم شوهرم تو گالریش نوشته instagram بعد جدید تاریخش مال دیشبه ولی مطمینم که دیشب اون عکسو نگرفته خوب چجوری اون ساعتو زده؟؟

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه

اینی که عکسشو گذاشتی explore هست، دایرکت تو اون سمت چپی هست که علامت خونه داره

تو قسمت دایرکتت برو می بینی کیا آنلاین بودن. البته نزدیک یک ربع تاخیر داره. میتونی تو تنظیمات این آپ ...

دایرکتم کجاست؟تنظیماتش کجاست برم؟