2777
2789

اموزش ابتدایی رشته خوبیه میتونی لا ازمون استخدامی معلم بشی 

علوم تربیتی 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اموزش زبان انگلیسی هم خوبه میتونی تو زبانسرا ها مشغول ب کار شی تا موقعی ک ازمون استخدامی قبول شی

دیگه چه رشته هایی داره 

بیشتر رشته هایی مد نظرم هست که بازار کارش معلمی باشه 

مثلا اگه زبان و ادبیات فارسی بخونم میتونم بعدا دبیرش بشم 

دیگه چه رشته هایی داره  بیشتر رشته هایی مد نظرم هست که بازار کارش معلمی باشه  مثلا اگه ز ...

بستگی ب دانشگاه شهرت داره

مثلا اینجا اموزش ابتدایی ادبیات زبان‌انگلیسی و تربیت بدنی رو داره

تو گوگل سرچ کن رشته های دانشگاه ازاد شهرت رو. میاره

بستگی ب دانشگاه شهرت داره مثلا اینجا اموزش ابتدایی ادبیات زبان‌انگلیسی و تربیت بدنی رو داره تو گوگ ...

بله ممنون 🙏🌹

اگه شما اطلاعت دارید ممنون‌ میشم به سوالاتم جواب بدید ؟

اگه رشته آموزش ابتدایی رو تو آزاد بخونم چقدر احتمال داره آموزش و پروزش جذب کنه ؟ 

و اینکه اصلا مدرک دانشگاه آزاد معتبره ؟ 

من ۲۵ سالمه اگه ۴ سال دانشگاه تو رشته آموزش ابتدایی بخونم و لیسانس بگیرم میشه ۲۹ سالم 

اون موقع محدویت سنی برای ورود به آزمون استخدامی نداره ؟ 

با لیسانس میشه معلم ابتدایی شد ؟

ببخشید زیاد سوال پرسیدم 🌹🌹

بله ممنون 🙏🌹 اگه شما اطلاعت دارید ممنون‌ میشم به سوالاتم جواب بدید ؟ اگه رشته آموزش ابتدایی رو ت ...

خب اول اینکه باید دفترچه استخدامی اموزش پرورش رو دانلود کنی ببینی استانت یا شهرت چقدر نیرو میگیره. دفترچه ۱۴۰۰ رو دانلود کن ک ی اطلاعات کلی داشته باشی. اگه کم بگیرن قبولیش سختتره دیگه

ازمونشم سخته باید خوب بخونی تا قبول شی بعضیا چندسال میخونن و قبول نمیشن

مدرکش هم معتبره. میتونی بعد گرفتنش تو مهدکودک یا تو مدارس بصورت پیمانی مشغول ب کار شی تا وقتی ک ازمون قبول شی و رسمی بشی.

با لیسانس میشه با دیپلمم میشه

فقط باید ازمون قبول شی. مثلا الان تا ۲۵ سال فک کنم ازمون میتونی شرکت کنی با دیپلم. واسه لیسانس تا ۳۰ یا ۳۵ سال هست. ولی خب درسشو بخونی مدرک داشته باشی بهتره.

خب اول اینکه باید دفترچه استخدامی اموزش پرورش رو دانلود کنی ببینی استانت یا شهرت چقدر نیرو میگیره. د ...

ممنون عزیزم 

بین رشته روانشناسی و آموزش ابتدایی به نظرت کدوم بهتره ؟ 

با لیسانس روانشناسی میشه آزمون استخدامی شرکت کنم و آموزش ابتدایی بزنم ؟؟

ممنون عزیزم  بین رشته روانشناسی و آموزش ابتدایی به نظرت کدوم بهتره ؟  با لیسانس روانشناس ...

نمیدونم والا اینو😅 ولی احتمالا بشه

بستگی ب علاقه خودت داره. اگه زرنگ باشی لیسانستو بگیری میتونی مطب بزنی خیلیم درآمدش بیشتر از معلمیه

ولی اگه کار پاره وقت و محیط بهتر میخوای معلمی بهتره برات

نمیدونم والا اینو😅 ولی احتمالا بشه بستگی ب علاقه خودت داره. اگه زرنگ باشی لیسانستو بگیری میتونی مط ...

دقیقا کار پاره وقت میخوام و به معلمی بیشتر علاقه دارم ولی میگن رشته آموزش ابتدایی ارشد نداره و دستت برای انتخاب  کار تو آزمون استخدامی باز نیست 

دو دل شدم بدجور 😥😥

برو تاپیک آخرم 

دقیقا کار پاره وقت میخوام و به معلمی بیشتر علاقه دارم ولی میگن رشته آموزش ابتدایی ارشد نداره و دستت ...

ارشد داره دخترداییم داره ارشد روانشناسی میگیره با لیسانس اموزش ابتدایی

ارشدشم روانشناسی و برنامه‌ریزی و فک کنم مشاوره اینارو داره