2777
2789
عنوان

کارت بانکی وده گردش آخر حساب

88 بازدید | 11 پست

کسی میدونه با کارت ملی تنها میشه ده گردش آخر حسابو گرفت یانه؟اگه توی بانک آشنا داشته باشی چی واینکه بانک اجازه همجین کاریوداره

عشق مامان وبابا سوگند خانم وآقا بنیامین 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

با کارت ملی میشه و حساب خودت . نیازی به اشنا نیست . برو بگو 10 گردش اخر فلان حسایمو میخوام . کارت ملیتم میدی و پرینت بهت میده

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ده گردشو که عابر بانک میده بیشتر میخوای میتونی پرینت حساب بگیری

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
با کارت ملی میشه و حساب خودت . نیازی به اشنا نیست . برو بگو 10 گردش اخر فلان حسایمو میخوام . کارت مل ...

منظورم اینه کسی به غیر از صاحب حساب

عشق مامان وبابا سوگند خانم وآقا بنیامین 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

کارتتو بردار برو توو عابر بانک‌ همون کارت بزن ده گردش اخر

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
منظورم اینه کسی به غیر از صاحب حساب

نه نمیشه . شاید اشنا این کارو بکنه ولی کلا غییر قانونیه مگر وکالت داشته باشی

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد