2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق با نامزدته 

لپ تاپ باید پدرت برات فراهم کنه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

مگه وام تو نیست؟ 

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

حق با نامزدته لپ تاپ باید پدرت برات فراهم کنه

عقد کرده زنشه چرا پدر بخره

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

عقد کرده زنشه چرا پدر بخره

میگه نامزد زن تو خونش که نیست 

بعد هزینه تحصیل تا در خونه پدر هستید با همسر نیست خدایی 

شوهر را عابر بانکتون ندونید 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

میگه نامزد زن تو خونش که نیست بعد هزینه تحصیل تا در خونه پدر هستید با همسر نیست خدایی شوهر را عابر ب ...

وقتی عقد میکنی دیگه زن طرفی میتونه دستتو بگیره ببرت خونه اش بدون اینکه عروسی بگیره، شرها و قانونا زن و شوهرن دیگه، ربطی هم به عابربانک نداره تا چیزی میشه اینو میگید، طرف زنشه حق نداره یه لب تاپ بخره واسش؟ 

ارع

خب بخر واسه خودت چرا از اون میپرسی

وقتی عقد میکنی دیگه زن طرفی میتونه دستتو بگیره ببرت خونه اش بدون اینکه عروسی بگیره، شرها و قانونا زن ...

دیگه خودت هم میدونی که درستش اینه که عقد کنی ببریش زیر یک سقف این عقد کنی زنتو نگه داری تو خونه پدر برای دوره قاجار بود یعنی شرایط عروسی نداری که نمی‌بری 

این عقد کردن تو خونه پدر هم همش واسه نیاز جنسیه و غلطه 

و بازم میگم تا دختر تو خونه باباش هست چه نامزد چه عقد 

هزینه تحصیلش با پدرشه حالا طرف لطف می‌کنه میده اون حسابش جداست و بازم میگم پول وام ازدواج برای شروع زندگی و وسیله و رهن خونه هست نه خرید لپ تاپ