2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه😐

149 بازدید | 11 پست

دیروز رفتیم دکتر اورولوژی واسه معاینه همسرم که واریکوسل داره ازم پرسید تو رابطه کی زودتر کارش تموم میشه گفتم همسرم گف بعدش دلدرد و سوزش میگیری گفتم اره بعد برداشته قرص تادافیل و اس سیتالوپرام داده تو گوگل زدم سیتالوپرام واسه افسردگیه تادافیل واسه نعوظ نمیدونم بدم بخوره قرصارو یا نه 

کسی بوده این قرصارو مصرف کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب یه دکتر دیگه هم برین ولی این داروها رو بهش نگو

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
نمیدونم  خودم تا از رو آزمایش قرص تجویز نشه مصرف نمیکنم

دکتره کارش حرف نداره خیلی کاربلده اما اون قرص افسردگیه رو میترسم بدم بخوره یه عالمه عوارض داره اونهمه هم پول دارو دادیم تو این وضعیت😑😣

دکتره کارش حرف نداره خیلی کاربلده اما اون قرص افسردگیه رو میترسم بدم بخوره یه عالمه عوارض داره اونهم ...

بهتره زنگ بزنی ب دکترت و دلیلشو بپرسی 

خیالت راحت میشه

ازم متنفر باش ولی یکی دیگرو بغل نکن:(💔
خب یه دکتر دیگه هم برین ولی این داروها رو بهش نگو

به دکتر و خوب بودنش شک ندارم از این داروها میترسم تو عوارضشون چیزای خطرناکی هس اخه برا یکیش نوشته ممکنه افکار خودکشی بیاد سراغتون😐😐یا گیج کننده و خواب اوره شوهرم هفته بعد شیفته میترسم بخوره اتفاقی براش بیفته😐

استامینوفن ساده هم عوارص داره همه دچارش میشن؟

اخه گلم استامینوبن با قرص افسردگی قابل مقایسه نیس که اصلا 

ولی حرفتون متین ممکنه اصلا عوارضی هم نده اما برای احتیاط و اینوه خیالم راحت شه فردا موقع بردن جواب سونو باهاش حرف میزنم بعد مصرفشو شروع میکنیم❤🌸

اخه گلم استامینوبن با قرص افسردگی قابل مقایسه نیس که اصلا  ولی حرفتون متین ممکنه اصلا عوارضی ه ...

منطورم این بود همه قرصا عوارص دارن مثل خواب الودگی .قرص افسردگیم جیز عجیبی نیست .