2777
2789
عنوان

پارسال یکی بهم این حرفو زد بیاید بگید چی جوابشو بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 34 پست
اگه یکی این حرفو بهم میزد فکر نمیکردم حرف بدیه تا الان هم حرفش یادم رفته بود یعنی همون لحظه یادم میر ...

خب چون قبلا هم چنین برخوردی ناراحت کننده ای داشته آدمیه که فکر میکنه همه چیزای دنیا حق خودشو بقیه حق ندارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا آدم حسودیه آخه انگار با پول اون خریده بودم 

ببین گلم اون که شما میگی از حسودی گفته 

ولی شما هیچی نگو به نظر من چون اینجوری نشون دادی که اصلا برات نه خودش  و نه کاراش مهم نیس و اهمیتی نداره اگه چیزی بگی ممکنه فکر کنه شما هم حسودیشون میکنی یا اون خیلی برات مهمه  بعدشم خدا رو شکر کن گفته پولدارین  نگفته مثلا شما که پول ندارین از کجا آوردی

من به تمام آرزوهایم قول رسیدن دادم پس خدا جون به لطف تو خیلی نیاز دارم با احمق بحث نکن چون اون تو رو اندازه خودش پایین میاره تا بتونه زمینت بزنه با آدم بی شعور بحث کردن مثل کشتن پشه رو صورت خودته  خودت آسیب میبینی