2777
2789
عنوان

با این جاری چیکار کنم

1074 بازدید | 35 پست

یه جاری دارم دیوانم کرده من ۲ تا بچه دارم اون ۵تا هر جا میریم شروع میکنه از تعداد بچه زیاد تعریف کردن و تخریب کردن اونایی که کم بچه دارن

😐

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید منظورش شما نیستین، شاید خودش از بچه زیاد داشتن لذت میبره و تحربه شیرینی کسب کرده و دوس داره بقیه هم این نحربه رو کسب کنن.

حالا اینکه بیانش چطوره رو نمیدونم،اما مثبت نگا کن ب قضیه

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

شما اگه ۱۲ تا هم بچه داشتی ، ایشون شما رو تخریب میکردن که زاییدن مهم نیست ، تربیت مهمه و فقط بی فرهنگها چپ و راست بچه میارن

اگر هم شما مثل خودش ۵ تا بچه داشتی ، گیر میداد به جنسیت

اگر هم جنسیت بچه های شما و خودش و تعدادشون هم یکی بود ، شک نکن به هر بهانه ای ، میگفت بچه های من بهتر و باهوش ترن

این جور افراد فقط بی محلی آتیششون میزنه خلاص

یه گوشت رو در کن ، یه گوشت رو دروازه

به چرت و پرتاش گوش نکن

هروقت داره ضر مفت میرنه یا محل رو ترک کن یا خودتو به کاری مشغول کن

اگر هم به زور خودتو مخاطب قرار داده ، یا سکوت کن یا فقط بگو اینا همه ش نظر شخصی خودته ، من اینطور فکر نمیکنم حوصله بخث هم ندارم

تمام