الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ماشاالله به توان وحوصله جاریت ۵تا بچه فقط توشستن وغذادرست کردنشون میمونی
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
بعضیا که میگن مثبت نگاه کن آخه چطور مثبت نگاه کنم خب از خودش تعریف کنه ولی چرا هی اونایی که دو تا یا یکی هستن رو تخریب کنه بگه لوسن در آینده خوشبخت نیستن
من رابطم واقعا باهاش خوب بود ولی دیگه حالم ازین حرفاش بهم خورده مثلا ۲۴ ساعت پسراش گریه میکنن بعد هی میگه پسرای من چون تعداد بچه هام زیاده مثل آقاها رفتار میکنن من دهنم باز میمونه
بعضیا که میگن مثبت نگاه کن آخه چطور مثبت نگاه کنم خب از خودش تعریف کنه ولی چرا هی اونایی که دو تا یا یکی هستن رو تخریب کنه بگه لوسن در آینده خوشبخت نیستن
ازین کارش مستاصل شدم مثلا با هم میریم مهمونی یریز اول تا آخر با صاب خونه میشینه از بچه هاش تعریف میکنه که بچه زیاد دارم عالیه همدیگرو خیلی دوست دارن اونا که دو تا دارن بدبختن انقدر از روابط بچه هاش خوب تعریف میکنه که میگم آخه منکه میبینم روابط بچه هاش اونطور نیست که تعریف میکنه از من خجالت نمیکشه