2777
2789
عنوان

مشاوره جنسی خوب اصفهان

261 بازدید | 5 پست

همون س.ک.س تراپ منظورمه

لطفا

تیکر عروسیمه👰‍♀️🤵‍♂️ بچها من ۳ سال و نیمه عقدم خیلی سختی کشیدم زندگی که بدجور بالا پایین داشت وقتی که داشتم جدا میشدم معجزه شد و برگشتیم بهم با شوهرم ۳ سال دوست بودیم و با سختی بهم رسیدیم برام دعا کنید زندگیم ارامش بگیره نزدیک عروسیمه برام دعا کنید خوب برگزار شه دعا کنید خوشبخت بشم خیر ببینید الهی❤🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ندارم در اصفهان. برای مشکلات جنسی باید برید پیش س ک س تراپ   نه کسی که رشته اش چیز دیگه ای هست یا اصلا بی ربط هست تو ایران هم دو نفر بیشتر نیستند که رشته شون دقیقا این هست یکیش دکتر بای هست که بالاترین درجات رو دارند و یکی دکتر بشارت که خیلی مار درمان نمیکنند. هزینه شون زیاده ولی حداقل میدونید تخصص شون این هست.دکتر روح اله بای تنها فلوشیپ و فوق دکترای ایران در رشته س ک س تراپی و سلامت جنسی هستند و رشته اصلی شون همین بوده نه اینکه روانشناس و اورولوژی و.. باشه البته چند تا دکترا دیگه هم دارند.مریضشون بودم در چند کلمه یک فوق تخصص بسیار با سواد. آدم علمی صاحب کتاب و مقالات زیاد در سطح بین المللی با اخلاق مهربان .اگر تونستید تونستید ازشون بگیرید بی نظیرن