2777
2789
عنوان

خانه های سازمانی پایگاه نوژه

| مشاهده متن کامل بحث + 4567 بازدید | 74 پست
مگه چجوره که میگین قدیمین چنتا اتاق دارن و...

مثلن نودمتری بود دوتا اتاق داشت یه پذیرایی خیلی کوچیک سه تا راهرو پر پنجره در آهنی قدیمی یک وضعی اصلن تازه این مال سرهنگی بوده منتقل شده ده پانزده تومن میخواد تا تحویل بده میگه بازسازیش کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو سازمانیم چرا ارزش نداره هزینه میکنی برای اسایش خودت میدونی چقدر کرایه ای که باید بدی ذخیره می ...

این خونه سازمانیا رو به کیا میدن به معلما و نظامیا یا کی???بعد چند سال اجازه میدن توشون زندگی کنید والا از قدیم گفتن مفت باشه کوفت باشه کاش یکس از این خونه ها میدادن ما میشستیم بخدا کرایه ها انقد زیاده

با هر کسی باید مثل خودش برخورد کرد😎😎

اگه مشورت میخای به من گوش بده من الان 7 سال تو سازمانیم قبلش سه سال مستاجر بودم الان خیلی راحتیم و ارامش داریم درسته خونه ها قدیمیه ولی الان کرایه ها سر سام اوره ما اگه تو سازمانی نبودیم عمرا میتونستیم خونه بخریم.یه تعمیر اساسی کن مخصوصا لوله اب ها و فاضلاب اشپزحانه و حمام دستشویی خیالت راحت چند سال زندکی کن.استرسهر ساله اجاره و رهن زیاد سدنم نداری همه هم تو سازمانی مثل همن زندگی راحت تره

این خونه سازمانیا رو به کیا میدن به معلما و نظامیا یا کی???بعد چند سال اجازه میدن توشون زندگی کنید و ...

همسر من نظامی هستش ولی معلم اینام هستن فکر کنم زیاده خونه های خالی اونجا

اگه مشورت میخای به من گوش بده من الان 7 سال تو سازمانیم قبلش سه سال مستاجر بودم الان خیلی راحتیم و ا ...

پذیراییش خیلی کوچیکه اصلن مبل بذاری شاید یکی  یا دوتا فرش شش متری بتونی بندازی

این خونه سازمانیا رو به کیا میدن به معلما و نظامیا یا کی???بعد چند سال اجازه میدن توشون زندگی کنید و ...

نظامیا خونه سازمانی دارن البته تعداد خونه تو بعضی شهرا کمه باید بری تو نوبت من خودم سه سال تو نوبت بودم.معمولا اگه خونه تو اون شهر به تعداد کافی باسه تا زمان بازنشستگی میذارن.اجاره هم نداره حق مسکنی که میریزن برای کسایی که تو سازمانی نیستن به ساکنین نمیدن

پذیراییش خیلی کوچیکه اصلن مبل بذاری شاید یکی  یا دوتا فرش شش متری بتونی بندازی

خونه ما هم همینه چند سال بشین بعد بزرگتر درخواست بدین.من الان 7 ساله تو 60 متریم ولی باز سازی شده دیوار اشپزحونه رو بداشته بودن شیر الات و لوله اب و فضلاب همه تعویض شده انشا الله شاید سال بعد بریم تو بزرگتر الان هم میدن بهمون ولی طبقات بالا ولی من طبقه برام مهمه که پایین باشه

نظامیا خونه سازمانی دارن البته تعداد خونه تو بعضی شهرا کمه باید بری تو نوبت من خودم سه سال تو نوبت ب ...

شوهر خواهر من ولی هیچوقت بهش ندادن البته خونه داره ولی جایی که زندگی میکنه خونه نداره یعنی واسه این بهشون ندادن?چون خونه از خودشون دارن

با هر کسی باید مثل خودش برخورد کرد😎😎