2777
2789
عنوان

خانه های سازمانی پایگاه نوژه

| مشاهده متن کامل بحث + 4567 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پذیراییش خیلی کوچیکه اصلن مبل بذاری شاید یکی  یا دوتا فرش شش متری بتونی بندازی

دوست منم ۱۸ سال توی خونه سازمانی زندگی کرد و پولاشونو جمع کردن . بعد از ۱۸ سال سه تا خونه خریدن 😅

فقط حیاطش قشنگ بود پر گلو درخت حیاط پشتیم داره برا کشت سبزی اینا ولی داخل خونه افتضاحه افتضاح

کاش یجوری بودن که اجازه نمیدادن کسی با خراب کردن تخلیه کنه مثلا هر جارو خراب کردن تعمیر کنن تحویل بدل ادم دلش برا مال مفت نمیسوزه

با هر کسی باید مثل خودش برخورد کرد😎😎
باید تعمیرات کنید باور کن ارزش داره دوست شوهرم دو سال پیش35 میلیون هزینه بازسازی خونه اش شد

عصری به همسرم میگم فلان دیوارو برداریم اینو چیکار کنیم می‌خنده میگه اینجور که تو میگی کل دیوارو برداریم بزنه خونه بخوابه خودمونم بمونیم زیر اوار

دوست منم ۱۸ سال توی خونه سازمانی زندگی کرد و پولاشونپ جمع کردن . بعد از ۱۸ سال سه تا خونه خریدن 😅

ماشا الله سه تا؟؟؟والا با این حقوقا نمیشه صد درصد منبع درامد دیکه ای هم داستن ما تا یه دونه حریدیم تا خرحره رفتیم تو قسط و قرض اونم 4 سال پیش که هنوز گرونی نبود 

ما هم ده ساله خونه سازمانی هستیم. یعنی از اول ازدواجمون. خییییلی اینجا رو دوست داریم و راضی هستیم. البته دو سری خونه بود یه تعدادی تازه سازتر بودن که به ما ازونا دادن ولی با این حال دیوارا خیلی کثیف شده بود و کمد کم داشت ما ده سال پیش خودمون حدود دو تومن خرجش کردیم و تمیز شد. چهار سال پیش هم که خودشون یه دور کامل بازسازی کردن و دیگه خیلی خوب شد.