2777
2789
عنوان

خانه های سازمانی پایگاه نوژه

| مشاهده متن کامل بحث + 4567 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارتشی بود یا سپاهی؟ من شوهرم نظامی نیست

سپاهی بود . وضعمون خییییلییی بهتر از الانمون بود

الان هر کاری میکنه ، اوضامون به خوبی اون موقع نمیرسه هیچوقت . کار آزاد ، پول در اوردن خیییلییی سخته

چندسال میخوای زندگی کنی اگه ۴ سال اینا حتما  کفشو پارکت کن دیوارا  یا رنگ کن یا کاغذ کابین ...

آشپزخونه تو یه راهروعه اوضاع خونه ها خیلی قمر در عقربه این چه نقشه ای کشیدن موقع ساخت این خونه ها من نمی‌دونم 

آشپزخونه تو یه راهروعه اوضاع خونه ها خیلی قمر در عقربه این چه نقشه ای کشیدن موقع ساخت این خونه ها من ...

اتفاقا اون خونه ها روی اصول ساخته شدن  خونه های الان  خوب نیستن 

اشپزخونه باید نزدیک مکان به در ورودی باشه 

دو ساله در اومدن از خونه سازمانی . شوهرش هم بازنشست شد . ولی هنوز شوهره شب و روز کار میکنه 😅

خب اخه نظامیا حقوق انچنانی ندارن ولی خب الان دیگه  سه تا خونه داره که حتما اجاره داده حقوق بازنشستگیشم هست ولی اگه مجرد تو خونه داشته باشه یا قسط داره میده واقعا کفاف نمیده ولی خب ادمیزاد عادت میکنه به کارایی که انجام میده کسی که به کاری عادت کنه دیگه نمیتونه بیکار بشینه

با هر کسی باید مثل خودش برخورد کرد😎😎
خب اخه نظامیا حقوق انچنانی ندارن ولی خب الان دیگه  سه تا خونه داره که حتما اجاره داده حقوق بازن ...

ماشالا مرد کاریه . نمیتونه بیکار باشه . دلش میخاد زن و بچش تو رفاه کامل باشن و آب تو دلشون تکون نخوره . کاش همه مردا اینجور بودن . 

آشپزخونه تو یه راهروعه اوضاع خونه ها خیلی قمر در عقربه این چه نقشه ای کشیدن موقع ساخت این خونه ها من ...

ببخشید اسی منم تو کبودرآهنگ هستم الان تحقیق میکردم تایپک شمارو دیدم

نامزد من نیروی انتظامی هستش بعد میگ فقط ب ارتشی ها پایگاه نوژه خونه میدن و از من میخاد ک برم خونه مادرشوهر بشینم منم خب دوست ندارم

میخاستم بدونم نامزد شما ارتشی هستش یا خیر؟