2777
2789
عنوان

خانه های سازمانی پایگاه نوژه

4560 بازدید | 74 پست

سلام خانوما یه مشورت من یه ماه دیگه عروسیمه امروز رفتیم خونه سازمانی پایگاه نوژه رو دیدیم خییییییلی قدیمیه داخل شهرم اجاره ها سنگین از یه طرف نمی‌خوام به همسرم فشار بیارم از به طرف دوست ندارم جهازمو تو اون خونه ها ببرم موندم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یه کم بازسازیش کنین نمیشه مگه؟پارکت کنین کاغذ دیواری کنین،به خونه برسی قشنگ میشه 

خونه های سازمانی که واسه دولته بیان تمیز کنن واسه اونا کلی پول میخواد اینکارا بخواد خرج کنه که پوله رو میبره میده رهن 

با هر کسی باید مثل خودش برخورد کرد😎😎
خونه های سازمانی که واسه دولته بیان تمیز کنن واسه اونا کلی پول میخواد اینکارا بخواد خرج کنه که پوله ...

آخه فاصلش دوره با خونه های داخل شهر،دیدم خونه سازمانی های پایگاه نوژه کجاس

مگه امضا هم باید بزنیم؟به من گفتن همه چی با کاروانه🤷🏻‍♀️
خونه های سازمانی که واسه دولته بیان تمیز کنن واسه اونا کلی پول میخواد اینکارا بخواد خرج کنه که پوله ...

منم تو سازمانیم چرا ارزش نداره هزینه میکنی برای اسایش خودت میدونی چقدر کرایه ای که باید بدی ذخیره میشه؟؟

حیف اون همه جهازم

همه رو نچین بنظر من حالا هر کی هم میخواد هر چی بگه ولی خب خونه هم وقتی خالیه یجوریه بد باشه بدتر دیده میشه وقتی وسیله چیده بشه یجور دیگه میشه

با هر کسی باید مثل خودش برخورد کرد😎😎