2777
2789
عنوان

پول لباس فرمو واقعا نداریم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 37 پست
دلت خوشه..حالا فک میکنی چی یادش میدند..من جات بودم نمیفرستادم...هزینه رفت و امد...پول ثبت نام...تو ط ...

ما هم خواهرمو ثبت نام نکرویم پیش. ناراضی هم نیستیم اصلا

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی؟
خیلی به خدا با شهریش ک حساب کردن واقعا ظلمه. مگه چیکارمیکنن که هربچه ای ماهیانه ایقد شهریه بده😔 نمی ...

من خودم پسرمو نفرستادم با اینکه پولشو داشتیم شکر خدا..الانم برا کلاس اول گفتند دوره فشرده بیارش باز هم نبردمش

...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آهان چقد خوب😍 میدونید منم خیلی ارزوی خیاط شدن دارم خیلی دوسش دارم ولی اصلا راضی به زحمت نیستم ...

من از خیاطی زیاد راضی نیستم درامدیم نداره ،،درس بخون دکتری دندون پزشکی چیزی بشو بتونی به ارزوهات برسی،،،،به هر حال من اصفهانم گلی اگه هم استانی هستین خوشحال میشم بتونم واست کاری انجام بدم 

💚اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد وعجل فرجهم💚               
من خودم پسرمو نفرستادم با اینکه پولشو داشتیم شکر خدا..الانم برا کلاس اول گفتند دوره فشرده بیارش باز ...

الان هیچ مشکلی نداره؟  یادگیریش خوب بود؟  این زبونش هم درست واضح نیست میدونم اگه بره حتی نمیتونه شعر هم بخونه یا حفظ کنه. خارج از هزینش میترسم بگن باید ببریش گفتار درمانی😔 خیلی استرس دارم به خدا شش صبح از فکر خیال بیدار میشم.. 

کاربری دومم هست_ برای سلامتی آقاامام زمان صلوات🙏🏻❤🌹♥
من از خیاطی زیاد راضی نیستم درامدیم نداره ،،درس بخون دکتری دندون پزشکی چیزی بشو بتونی به ارزوهات برس ...

نه من به عنوان هنر خیاطی رو دوست دادم. درس هم که حتما انشالاه. نه هم استانی نیستیم خبلی ممنونم مهربان😘😘😚😚

نه من به عنوان هنر خیاطی رو دوست دادم. درس هم که حتما انشالاه. نه هم استانی نیستیم خبلی ممنونم مهربا ...

فدات گلم الهی انقد خدا بهت ببخشه که دست خیلیا رو بگیری

💚اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد وعجل فرجهم💚               
الان هیچ مشکلی نداره؟  یادگیریش خوب بود؟  این زبونش هم درست واضح نیست میدونم اگه بره حتی ن ...

خودتون بهش یاد بدید هرچی که دوس دارید. من به خواهر خودم الفبای انگلیسی و عربی یاد دادم، کلی درباره طبیعت بهش یاد دادم، درباره اتشفشان مثلا خیلی حرف زدیم😄بعد مثلا اعدادو برعکس شمردن و یاد دادن ساعت

بچه ان دیگه اتفاقا ادم حالش بهتر میشه یادشون دادنی. شمام خواستین انجام بدین. البته من طی 3 سال اینا یادش دادم اینارو