2777
2789
عنوان

پول لباس فرمو واقعا نداریم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 37 پست
عزیز یکم حرفات غیر قابل باوره شما مقطع عوض کردی لباس فرم هر مقطع کاملا متفاوته نمبشه بزرگ کردشایدم م ...

بزرگ کردن یعنی چی

اون زمان وقتی هفتم بود سایز بزرگشو گرفتن که تا الانشم واسم بزرگه 

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش دبستانی که واجب نیست..نفرستش

نمیدونم دو دلم چون مثل بچه های همسن سالش زرنگ نیست گفتم شاید اونجا یکمی ذهنش باز بشه. بابچها بازی نمیکنه شاید دورش شلوغ بشه بهتر بشه

کاربری دومم هست_ برای سلامتی آقاامام زمان صلوات🙏🏻❤🌹♥
نمیدونم دو دلم چون مثل بچه های همسن سالش زرنگ نیست گفتم شاید اونجا یکمی ذهنش باز بشه. بابچها بازی نم ...

ب جاش بفرستش کلاس ورزش..پارک و شهربازی ببرش....میدونی پیش چقدر هزینه بر هست...

...

عزیز یکم حرفات غیر قابل باوره شما مقطع عوض کردی لباس فرم هر مقطع کاملا متفاوته نمبشه بزرگ کردشایدم م ...

از هفتم تا ۱۲ متوسطه هستن یه فرمن

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد ...‌‌...
ب جاش بفرستش کلاس ورزش..پارک و شهربازی ببرش....میدونی پیش چقدر هزینه بر هست...

خیلی به خدا با شهریش ک حساب کردن واقعا ظلمه. مگه چیکارمیکنن که هربچه ای ماهیانه ایقد شهریه بده😔 نمیدونم عدالت کجارفت😔

کاربری دومم هست_ برای سلامتی آقاامام زمان صلوات🙏🏻❤🌹♥
اخه من خیاطم گفتم شاید بتونم کمکت کنم اگه پارچه داری درست کنم اگه میخای اونو برات سایزش کنم 

آهان چقد خوب😍

میدونید منم خیلی ارزوی خیاط شدن دارم خیلی دوسش دارم

ولی اصلا راضی به زحمت نیستم عزیزید همون مانتو دوره اول رو میپوشم فکر نمی کنم دیگه رشد کنم

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی؟
خیلی به خدا با شهریش ک حساب کردن واقعا ظلمه. مگه چیکارمیکنن که هربچه ای ماهیانه ایقد شهریه بده😔 نمی ...

دلت خوشه..حالا فک میکنی چی یادش میدند..من جات بودم نمیفرستادم...هزینه رفت و امد...پول ثبت نام...تو طول سال هم دم ب دقیقه لیست میدن

...