2777
2789
عنوان

بچه دوم چجوریه

117 بازدید | 20 پست

حستون نصبت ب بچه دوم چی بود 

زندگی با2تا بچه چجوریه؟ 

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
شیرینی زندگیهالبته اگه زندگیتو بلد باشی درست مدیریت کنی

از چ لحاظ باید مدیریت کرد؟! 

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه ی همه مشابه نیست به خیلی چیزا بستگی داره 

برای ما ،خانواده تازه معنا میگیره .خونه پر سروصدا میشه.مسافرت بیشتر خوش میگذره اما مریضی هاشون سخت تره هزینه ها بیشتره ،تحرک و کارای مادر خونه پنج برابر میشه

مهربون باشیم☺️
سخته خیلی سخت

از چه نظر میشه بیشتر توضیح بدی

تجربه ی همه مشابه نیست به خیلی چیزا بستگی داره برای ما ،خانواده تازه معنا میگیره .خونه پر سروصدا میش ...

مرسی از نظرت🥰🍃

دختره دومی شیرین باحال دوست و همبازی برا اولی با فاصله تغریبا 5 سال بعد از اومدن اون تربیت و شخصیت اولی هم عالی شده منم وقت بیشتری دارم به خودم برسم والله والله والله بعد از اومدن اون دومی وعض مالی هم بهتر شده 

دختره دومی شیرین باحال دوست و همبازی برا اولی با فاصله تغریبا 5 سال بعد از اومدن اون تربیت و شخصیت ا ...

خداروشکر انشالله که زندگیتون همیشه رو روال باشه. 

امیدوار شدم

از چه نظر میشه بیشتر توضیح بدی

تا بچه اول ب بچه دوم عادت کنه سخته بچه اولم مدرسه میره دخترم همش مزاحم مشق نوشتنشه کوچیکه میخوابه بزرگه سرو صدا میکنه مریض میشن دوتاشون باهم مریض میشن خیلی سخته 

ی صلوات برای سلامتی دخترم مهمونم کن مهربونم🌹

تا بچه اول ب بچه دوم عادت کنه سخته بچه اولم مدرسه میره دخترم همش مزاحم مشق نوشتنشه کوچیکه میخوابه بز ...

ممنون از وقتی که گزاشتی👌🏻🥰

امیدوار باش عالیه تک‌فرزندی نابوده ، من سومی هم میخوام

عزیزم😃انشالله 

خیلی میترسم خیلی مبهمه زندگی برام

از چ لحاظ باید مدیریت کرد؟!

از این جهت که یاد بگیری چطور با بچت رفتار کنی

چطور زندگیتو مدیریت کنی

کتاب بخونی کتاب من دیگر ما خیلی آگاهی میده

اونوقت میبینی چند فرزند داشتن سخت نیست اتفاقا خانوادت بزرگ تر میشه پرشور تر میشه حتی پربرکت ار میشه

من هدفم پنج تاس اگه خدا بخواد