2777
2789
عنوان

امان از بیشعوری و بی فرهنگی یک عده

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 20 پست
باید داخل ک رفتی ب دکتر اعتراض میکردی و میگفتی اوضاع چطوره ..‌اون منشی رو وادار میکرد همراه توی مطب ...

تو دوران اوج کرونا خیلی خوب بود اصلا اجازه نمیدادن غیراز مریض ونهایت یک همراه برا موارد خاص کسی بیاد تو مطبا

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همیشه این مشکلو داشتم اولن اینکه نوبت سونوگرافی جای بچه نیس و بچه حوصلش سر میره لوغکای میکنه حو ...

دقیقا پدر میتونه از ۲تا بچه مراقبت کنه خصوصا که مادرشون سرحال بود و شرایط خاصی نداشت

ولی واسه بعضیا همین چکاب و دکتر رفتن هم تفریح به حساب میاد متاسفانه

امضا ندارم،انگشت ميزنم  
تو دوران اوج کرونا خیلی خوب بود اصلا اجازه نمیدادن غیراز مریض ونهایت یک همراه برا موارد خاص کسی بیاد ...

من بارداری و زایمانم برای سال ۹۴ بود .. هم سونو هم مطب اصلا اجازه نمیدادن اگر خلوت بود میذاشتن ولی وقتی شلوغ میشد اصلا فقط بیمار

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           
من بارداری و زایمانم برای سال ۹۴ بود .. هم سونو هم مطب اصلا اجازه نمیدادن اگر خلوت بود میذاشتن ولی و ...

درستشم همینه فضاها کوچیکه نمیشه هر کسی چنتارو ببره هرجو مرج میشه.

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
من بارداری و زایمانم برای سال ۹۴ بود .. هم سونو هم مطب اصلا اجازه نمیدادن اگر خلوت بود میذاشتن ولی و ...

خب ببین سونوی بارداری یکم فرق داره چون پدر و مادر ذوق دارن و خب پدر باشه خوبه 

تا یک همراه مشکلی نیس 

ولی بار آخری که رفتم سونو آقا برای سونوی کلیه با دوتا پسرش و خانمشون اومده بودن 🫤🫤🫤 خب مرد سونوی کلیه اس دیگ 

تنها بیا 🫤🫤🫤پارک که نیومدی 

چهارتا صندلی ام اشغال کردین و بچه هارو هم آروم نمیکنین 

خانمهای باردارم روبه روتون وایستادن و کارتون فقط نکاه کردنه 

ادم گاهی اوقات توی اجتماع می مونه از کار یسری ها

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•