2777
2789
عنوان

وضع مالیتون چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 40 پست
بعضیا فقط عشق و عاشقی رو میبینن  تقریبا دو ماهه اوضاع مالیمون بهم ریخته دارم خود خوری میکنم&nb ...

اره واقعا هم،چه قدر مراعات کنیم واقعا تحملم تموم شده☹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موجودیم ۳۰ تومنه😬خودت ببین دیگه چقد وضعم خوبه🤣

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

صرف نظر از اینکه عقیده شخصی تون این باشه که ساپورت زندگی از نظر جنبه مالی به عهده آقایون هست یا نه، باید این واقعیت رو بپذیرید که شرایط جامعه طوری نیست که با کار کردن یک نفر زندگی بچرخه. مگر اینه همسر ادم جزو اون اقلیت پردرامدی باشه که فرصت رو برای تو خونه نشستن اون یکی فراهم کنه. 

دنبال این نباشید با یکی ازدواج کنید که از مال دنیا بی نیازتون کنه. دنبال این باشید از اول طوری زندگیتون رو مدیریت کنید، چه حالا با درس خوندن چه با کسب مهارت های دیگه که بتونید شاغل بشید و تمام وزنه مالی رو روی دوش طرف مقابل نندازید. چون حتی اگر اعتقاد شخصیتون این باشه، تو شرایط کنونی جامعه همچین چیزی شدنی نیست.

من اگر اقا بودم تو جامعه کنونی، به هیچ عنوان با خانمی که پتانسیل و مهارت برای کسب درامد نداشته باشه ازدواج نمی کردم

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
حالا جکار کنیم خواهر ما ۲۰ ساله ازدواج کردیم شوهرم نزدیکه بازنشست بشه تا دیر وقت میره اسنپ

ووقتی خودم با بقیه مقایسه می کنم واقعا حالم خراب میشه که چراازهمه عقبیم