الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بلغم خیلی زیاد که با این پاکسازی خوب میشی انشاالله
مرسی عزیزم
You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
سلام یه سوال داشتم ازتون من طبعم خیلی گرمه در حدی که اگر دوتا دونه خرما بخورم توی گوشم جوش میزنه ودهنم پره افت میشه اگر سیاهدوته و عسل بخورم واقعا حالم بد میشه
این پاکسازی واسه ی منم میتونه جوابگو باشه ؟ اصلا بدنم با گرمی سازگار نیست
عزیزم تاپیک من رو بخون و و کامل انجام بده. فقط در مورد داروهای شیمیایی توی نسخه با مشورت پزشک پیش برو. عسل و سیاهدونه از دستت نیفته. گوشت بوقلمون تا میتونی مصرف کن. لبنیات رو حذف کن و انجیر و بادام جایگزین کن. فقط توی نسخه زنجبیل هست که زیاد مصرف نکن. چای به و بیدمشک گلاب و عسل زیاااااد مصرف کن. پیاده روی برو.