2777
2789
آخه اینا هیچ کدوم بیماری زا نیست. دقیقا بیماری چیه؟

بیماری خانومانه . سه روز خوردم .‌مگه قطع میشد تا ۵ ماه .

نگو گرمیجات باعث میشه اینطور بشم .‌

کم خونی هم پیدا کردم کلا 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بیماری خانومانه . سه روز خوردم .‌مگه قطع میشد تا ۵ ماه . نگو گرمیجات باعث میشه اینطور بشم .‌ کم خو ...

یعنی خونریزی مداوم داری؟ آب واضح حرف بزن ببینم مشکل چیه. با من که جنگ نداری. بگو. اگه بتونم کمکت می کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلغم خیلی زیاد که با این پاکسازی خوب میشی انشاالله

مرسی عزیزم 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
یعنی خونریزی مداوم داری؟ آب واضح حرف بزن ببینم مشکل چیه. با من که جنگ نداری. بگو. اگه بتونم کمکت می ...

اره .  با قرصایی که دکتر نوشت درمان شدم‌

سه روز گرمیجات خوردم .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

سلام یه سوال داشتم ازتون من طبعم خیلی گرمه در حدی که اگر دوتا دونه خرما بخورم توی گوشم جوش میزنه ودهنم پره افت میشه اگر سیاهدوته و عسل بخورم واقعا حالم بد میشه 

این پاکسازی واسه ی منم میتونه جوابگو باشه ؟ اصلا بدنم با گرمی سازگار نیست 

سلام ببخشید تاپیک نوزاد قفل شد مجبور شدم اینجا بپرسم .قرص فرفورت گاین روزی دو تا ضرر نداره؟ اگه ن چه ...

نه. مشکلی نداره. با شربت بیدمشک و گلاب بخور که یبوست نگیری. دمنوش بابونه و نعنا و خاکشیر و آب جوش زیاد بخور در کنارش

سلام عزیزم ببخشید برای ام اس چیکارکنیم

عزیزم تاپیک من رو بخون و و کامل انجام بده. فقط در مورد داروهای شیمیایی توی نسخه با مشورت پزشک پیش برو. عسل و سیاهدونه از دستت نیفته. گوشت بوقلمون تا میتونی مصرف کن. لبنیات رو حذف کن و انجیر و بادام جایگزین کن. فقط توی نسخه زنجبیل هست که زیاد مصرف نکن. چای به و بیدمشک گلاب و عسل زیاااااد مصرف کن. پیاده روی برو.