2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نسخه ی بارداری که خلاصه شده هست عزیزم یه دو ماه صبر کن. آمپول ب کمپلکس ایرانی بگیر و پنج تاش رو ...

سلام عزیزم خوبید ان شاءالله عید شما مبارک باشه خواهر میخواستم بپرسم برای درمان کم خونی در اثر پریودی طولانی میشه این کپسول رو خورد و بنده میخوام اقدام به بارداری کنم تاثیر داره

ببینید خون از چهار قسمت تشکیل شده که اکثر بیماریها از زیاد شدن دوقسمت هست. یعنی سودا و بلغم. زیا ...

راستی خواهر میشه لطفا توضیح بدید چه غذاهایی استفاده میتونم بکنم ممنون میشم 

سلام عزیزم خوبید ان شاءالله عید شما مبارک باشه خواهر میخواستم بپرسم برای درمان کم خونی در اثر پریودی ...

عزیزم عید شما هم مبارک.  حتما باید بخوری. برو تاپیک من رو بخون و حتما اون حلوای ترکیبی بارداری که گفتم طبق دستور در کنار آهن انجام بده عزیزم

راستی خواهر میشه لطفا توضیح بدید چه غذاهایی استفاده میتونم بکنم ممنون میشم 

ببین لینک گروه دوستم توی ایتا رو برات میدارم. خیلی خوب راهنماییت می کنه. فقط حواست باشه به آهن و ...اعتقادی ندارم. شما دستورات ایشون رو در کنار داروها و نسخه های این تاپیک اجرا کن. عالی میشه انشااللهاینا یه کم تند رو هستند در رابطه با داروی شیمیایی و واکسن و ...زیاد توجه نکن. ولی نسخه ها و غذاهاشون حرف ندارن

لینک گروه مهارتهای خانم خونه

👇👇👇👇👇👇

https://eitaa.com/joinchat/1101136048C8f8260cbb7

کبدش چربی داره گرد۳ رفته سنو داد دکتر گفت همانژیم هست دست که بکشی کامل حس می کنی

باید پاکسازی که گذاشتم با پرهیزات رو کامل انجام بده.نسخه بعدش رو نمیخواد. در کنارش سه عرق شاهتره و کاسنی و بید رو ترکیب کن و هر صبح یه قاشق پر ترنجبین بریز توی لیوان عرق بذار یه جوش کوچک بزنه تا حل شه. از صافی رد  کن و مراقب باش خاک تهش داخل لیوان نره و هر صبح ناشتا بخوره و تا صبحانه نیم ساعت وقت بده . اگه هیچ کاری هم انجام نداد این ترکیب رو مرتب مصرف کنه